قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در سال تحصیلی 1402-1401

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشجویان متقاضی خوابگاه ضمن مراجعه به پرتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس portal.Srd.ir  نسبت به تکمیل فرم درخواست سکونت در خوابگاه اقدام نمایند.

زمان ثبت نام : تا  24 خردادماه  1401 تمدید شد.

­­­­­تذکرات مهم :

•   شماره اتاق انتخاب شده توسط متقاضی در موقع ثبت نام فرضی بوده و تعیین اتاق با هماهنگی مسئول خوابگاه صورت می گیرد.
  • تاریخ توزیع فرم های تعیین هم اتاقی متعاقبا اعلام می گردد.
  •   دانشجویانی که تاکنون تعهد محضری خود  را تحویل نداده اند به درخواست اسکان آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  •   زمان توزیع معرفی نامه واجدین شرایط جهت ارائه به خوابگاه متعاقبا اعلام می گردد.
  •  دانشجویان فاصله نزدیک(فاصله محل سکونت تا اصفهان کمتر از 80 کیلومتر)، میهمان، انتقالی، جابجایی و سنواتی در الویت اسکان نمی باشند.
  • تکمیل فرم درخواست سکونت به منزله تعلق قطعی خوابگاه نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 37924509-031 (برادران) و 37924510-031 (خواهران) تماس حاصل فرمائید.

اداره امور خوابگاهها