برگزاری جشن میلاد حضرت معصومه س و بزرگداشت هفته خوابگاه ها در خوابگاه دخترانه میلاد و کرمانی

در تاریخ شنبه 30 اردیبهشت 1402 جشن میلاد حضرت معصومه س و روز دختر در اولین روز از بزرگداشت هفته خوابگاهها در خوابگاه دخترانه میلاد و کرمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم که با نماز جماعت مغرب و عشا در محوطه باز خوابگاه کرمانی و میلاد شروع گردید ، حضرت حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن تبریک روز دختر به ایراد سخنرانی پرداختند ، همچنین  مراسم با مولودی خوانی و نورافشانی و پذیرایی ادامه پیدا نموده و در پایان هم جناب آقای دکتر کرباسی میلاد حضرت معصومه س و هفته گرامیداشت خوابگاه ها را به دانشجویان محترم به ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه تبریک گفته و پیرامون فرصت ها و شرایط زندگی در خوابگاه به دانشجویان گرامی نکاتی را بیان فرمودند.

در این مراسم به دختران ساکن خوابگاه که نام آنان معصومه بود جوائزی اهداء گردید.