بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

به گزارش مفدا اصفهان متن این بیانیه به شرح ذیل می باشد:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

محمّد رسول خدا است و آنان که با اویند بر کافران سختگیراند و در میان خودشان مهربان. آنان را می بینی که در رکوع و سجده اند در حالی که فضل و رضای خدا را طلب می کنند، علامت آنان از اثر سجده در چهره هایشان [پیدا] است; این است توصیف آنان در تورات، و توصیفشان در انجیل مانند کِشته ای است که جوانه های جنبی خود را از بُنِ ریشه برآورده و آن را تقویت کرده است تا محکم شده و بر ساقه های خود ایستاده اند [به گونه ای] که برزگران را به وجد می آورد [خداوند مؤمنان را این گونه نیرومند کرده است] تا سرانجام کافران را به وسیله آنان به غیظ آورد. خدا کسانی از آنان را که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، وعده آمرزش و اجری بزرگ داده است (سوره فتح- آیه ۲۹)

سردار پرافتخار ایران اسلامی، حاج قاسم سلیمانی، که با حیات پربار و مجاهدت مستمر خود مرگ را به اسارت کشید، به آرزوی دیرین خود دست یافت. عروج او که گواه جاودانه برای نمایاندن راه زیستن  به شیوه "انسان مسلمان مجاهد در تراز جهانی" است را به خانواده بزرگ دانشگاه تسلیت میگوییم. بی تردید آرامش، امنیت و عزت ما و تمام مردم ایران مرهون دشمن شناسی، از خودگذشتگی و جانبازی سردار دلها و همرزمان گمنام، مخلص و شجاع اوست. کمترین قدردانی، خدمت به مردم و حفظ وحدت در سایه سرداران مظلوم و فداکارمان خواهد بود.
به احترام عزای ملی در محرومیت از حضور و دیدار چهره خدایی سردار محبوب ایران و محور مقاومت، و ضمن تسلیت ویژه به همکاران گرانقدر پرستار، برگزاری جشن پرستاری در روز شنبه ۱۴ دی ماه لغو می گردد تا انشالله دانشگاه در فرصتی مناسبتر، مراسم تقدیر از پرستاران عزیز را برگزار نماید.

هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان