مرکز بهداشت دانشجویان همه روزه از ساعت ۷.۵ الی ۱۵ و ۱۷ لغایت ۲۲ آماده ارائه خدمات پزشکی به دانشجویان عزیز می باشد.
ضمنا مشاوره بیماری های پوست و مو در این مرکز توسط خانم دکتر انصاری انجام می شود.

همچنین مرکز بهداشت دانشجویی آماده ارائه خدمات دندانپزشکی در روزهای زوج از ساعت ۸ تا ۱۲ توسط آقای دکتر حیدری نسب می باشد.

علاقه مندان می توانند سئوالات پزشکی خود را از طریق آدرس ایمیل:
Mui.studenthealthcenter@gmail.com
درمیان گذاشته و پاسخ خود را از طریق سایت دریافت نمایند.

اخبار مرکز بهداشت

اجرای طرح کنترل فشار خون توسط مرکز بهداشت دانشجویان

مرکز بهداشت دانشجویان سه شنبه ۲۱ خردادماه با استقرار در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی اقدام به سنجش فشار خون پرسنل حوزه نمود

برپایی ایستگاه سلامت مرکز بهداشت دانشجویان در خوابگاه سیدالشهدا