مرکز بهداشت دانشجویان همه روزه از ساعت ۷.۵ الی ۱۵ آماده ارائه خدمات پزشکی به دانشجویان عزیز می باشد.

همچنین مرکز بهداشت دانشجویی آماده ارائه خدمات دندانپزشکی در روزهای  شنبه تا چهارشنبه  از ساعت ۸ لغایت ۱۵ توسط خانم دکتر رهگذر می باشد.

قابل توجه کلیه دانشجویان جدیدالورود(مهر و بهمن ۹۸)

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که جهت تکمیل فرم و معاینات شناسنامه سلامت اقدام ننموده اند میرساند از تاریخ ۱۲ لغایت ۳۰ بهمن ماه ۹۸ از ساعت ۸ الی ۱۴ به مرکز بهداشت دانشجویان جنب خوابگاه مفتح مراجعه نمایند.بدیهی است در غیر اینصورت کارت تغذیه آنان مسدود خواهد شد.

علاقه مندان می توانند سئوالات پزشکی خود را از طریق آدرس ایمیل:
Mui.studenthealthcenter@gmail.com
درمیان گذاشته و پاسخ خود را از طریق سایت دریافت نمایند.

اخبار مرکز بهداشت

راه اندازی مرکز جامع خدمات سلامت دانشگاه

مرکز جامع خدمات سلامت دانشگاه رسما از تاریخ ۲۳/۹/۹۸ فعالیت خود را آغاز نمود.

اجرای طرح کنترل فشار خون توسط مرکز بهداشت دانشجویان

مرکز بهداشت دانشجویان سه شنبه ۲۱ خردادماه با استقرار در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی اقدام به سنجش فشار خون پرسنل حوزه نمود

برپایی ایستگاه سلامت مرکز بهداشت دانشجویان در خوابگاه سیدالشهدا

ایستگاه سلامت مرکز بهداشت دانشجویان در خوابگاه سیدالشهدا به مناسبت هفته خوابگاه هیا دانشجویی بر پاشد