کار گروه ویژه مسئولین خوابگاه ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تشکیل شد.

به گزارش مفدا اصفهان در این جلسه که با مسئولیت دکتر پژمان عقدک مدیر مرکز جامع خدمات سلامت دانشگاه و با حضور مدیران معاونت و کلیه مسئولین خوابگاه ها برگزار شد، بر اساس دستورالعمل مراقبت و کنترل ویروس کرونای جدید covid 19 توصیه های لازم در خصوص بهداشت عمومی ،بهداشت محیط و بهداشت فردی ارائه شد.
در ادامه درخصوص نحوه تعامل با دانشجویان علامت دار و بدون علامت و شیوه ارجاع آنان به مرکز جامع سلامت و در صورت نیاز به بیمارستان الزهرا توصیه های لازم انجام شد.
 در خصوص تغذیه دانشجویان ،ضدعفونی فضاهای عمومی و مشترک و همچنین شیوه شستشوی دستها و استفاده از ماسک تاکیدات لازم صورت گرفت .
همچنین، در مورد مسائل مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در خوابگاه ها بحث و تبادل نظر صورت گرفته و موارد ذیل جهت اطلاع دانشجویان گرامی اعلام گردید:

۱. ورود و خروج کلیه دانشجویان  به خوابگاه ها با روپوش اکیدا ممنوع می باشد
۲. نظافت و ضد عفونی کردن سطوح و اماکن خوابگاه ها به صورت ویژه و روزانه انجام می شود
۳. هرگونه تصمیم گیری در خصوص حضور یا عدم‌حضور دانشجویان منوط به تصمیم گیری و اعلام مقامات و مراجع بالاتر استانی بوده و در صورت تصمیم گیری ایمن مراجع، بلافاصله اعلام و اجرا می‌گردد
۴. دانشجویان ورودی از شهرهای دیگر در صورت عدم وجود علائم بیماری بر اساس پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مانعی برای ورود به خوابگاه ها ندارند لکن اگر دانشجویی علائم مربوط به این بیماری را داشته باید به پزشک معتمد مراجعه و در صورت تایید پزشک معالج مانعی برای ورود به خوابگاه ندارد
۵. از دانشجویان عزیز تقاضا دارد با رعایت هرچه بیشتر نکات آموزشی در خصوص مبارزه با ویروس کرونا همکاری لازم را با مسئولین خوابگاه در این موضوع داشته باشند