پاییز طلایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با "فصل نو، فصل همدلی"

به گزارش مفدا اصفهان از شنبه هجدهم تا چهارشنبه بیست و دوم آبان ماه، کانون های های فرهنگی دانشجویی در سرتاسر دانشگاه با اجرای برنامه های متنوع، رنگ بوی پرنشاط فرهنگی به دانشگاه خواهد داد.

بازدید از خانه سالمندان، اجرای زنده‌ گویندگی و خوانش کتاب و موسیقی خیابانی و نمایشنامه خوانی بخشی از این برنامه ها است. کارگاه های آموزشی نیز در این هفته برگزار خواهد شد از جمله کارگاه های روانشناسی، طراحی، موسیقی و عکاسی با موبایل. برگزاری جلسات بحث و بررسی در مورد فیلم ها و کتاب ها نیز ار دیگر برنامه های "فصل نو، فصل همدلی" اعلام شده است. علاقه مندان به نویسندگی نیز می توانند در  مسابقه‌ی نویسندگی و طرفداران بازی های کامپیوتری هم می توانند در لیک فیفا شرکت کنند.

بازرچه خیریه مهر و کتاب هم حسن ختام این هفته فرهنگی است و دانشگاهیان می توانند با خرید یا اهدای کتاب در این حرکت زیبا شرکت کنند