به همت کانون قرآن و عترت "زمر" دانشگاه؛ طرح بزرگ " یک درصد" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش مفدا اصفهان، این طرح از اواخر آذرماه تا اوایل اسفندماه، به‌مدت ۱۰ هفته ادامه خواهد داشت و  جشن اختتامیه آن نیز، هفته‌های اول اسفندماه در دانشگاه، با حضور شرکت‌کنندگان و تجلیل از برگزیدگان برگزار می شود.

دبیر کانون قران و عترت زمر در خصوص اینکه قرار است چگونه و با چه مکانیسمی دانشجویان هر روز ۱۵ دقیقه از وقت خود را در کنار قرآن بگذرانند، به خبرنگار مفدا گفت:   در داخل کانال ها (تلگرام و بله) و صفحه اینستاگرام یک درصد، هر روز به یک آیه از قرآن اختصاص داده می شود که آیه مربوطه، در قالب‌های متنوع از جمله عکس‌نوشته، متن، کلیپ، صوتِ قرائتِ آیه و... ارائه می‌شود و  علاقه‌مندان می‌توانند با دنبال‌کردن مطالب کانال یا پیج، و شرکت در مسابقات متنوعی که در نظر گرفته‌می‌شود، با طرح یک درصد همراه شوند.

وی افزود: مسابقات متنوعی به صورت هفتگی و ماهانه، از جمله دل نوشته، بازنشر آیات در فضای مجازی (استوری یا پست در فضای مجازی) و پاسخ به سوالات طرح‌شده در کپشن عکس‌نوشته‌ها در قالب این طرح برگزار می شود. هر شخص به فراخور علاقه‌مندی و توانایی، می‌تواند در یک یا حتی چند مسابقه به طور همزمان شرکت نماید که به‌زودی هر کدام به طور مفصل داخل کانال‌ها و صفحه اینستاگرام یک درصد توضیح داده‌شده و عملیاتی خواهندشد