فراخوان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان

به گزارش مفدا اصفهان "دکتر طاهره چنگیز" رئیس دانشگاه در بیانیه ای با اشاره به وضعیت بحرانی منطقه و شرایط نگران کننده هم میهنان گرانقدر در این مناطق سیل زده، همه دانشگاهیان را برای کمک این عزیزان دعوت کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل می باشد:

همکاران گرامی

همانگونه که مستحضر می باشید کشور ایران دردمند حوادثی سخت است و آزمون های دشواری را پشت سر می گذارد. لذا ضمن عرض تسلیت مجدد و آرزوی صبر و بردباری برای بازماندگان این حوادث ناخشنود، به آگاهی می رساند خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بنا به درخواست و پیشنهاد جمعی از همکاران غیور و شریف، که همواره در امور خیر پیشرو و مدد رسان مردم عزیز ایران بوده اند، در نظر دارد بار دیگر با راه اندازی بسیج همگانی کمک به آسیب دیدگان و سیل زدگان سیستان و بلوچستان به یاری هموطنان خود در آن مناطق محروم شتافته و به درخواست یاری آنان لبیک گوید. لذا از جنابعالی/ سرکارعالی دعوت به عمل می آید با شرکت در این حرکت نوع دوستانه نسبت به راه اندازی بسیج همگانی در حوزه تحت پوشش خود با جلب مشارکت اعضای هیأت علمی، کارکنان و فراگیران و گردآوری کمک های نقدی و غیرنقدی داوطلبانه آنان برای ارسال به این مناطق اقدام نمایید. ضمناً با توجه به گزارشات واصله مبنی بر وضعیت بحرانی منطقه و شرایط نگران کننده هم میهنان گرانقدر ما در این مناطق، انتظار می رود حداکثر توان خود را برای کمک به آسیب دیدگان به کار گمارده و به گونه ای عمل نمایید که امکان تجمیع کمک های نقدی و غیر نقدی تا روز یکشنبه مورخ ۲۹/۱۰/۹۸ میسر گردد. ضمنا مسئولیت هماهنگی گردآوری این هدایا در پردیس دانشگاه بر عهده آقای دکتر محمدرضا صبری معاون آموزشی دانشگاه و مسئولیت هماهنگی گردآوری مساعدت ها در خارج از پردیس دانشگاه و شهرستان ها بر عهده آقای دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه گذارده می شود. لازم است روابط عمومی دانشگاه نیز با شرکت فعال در این حرکت خیرخواهانه همکاری لازم را با کلیه حوزه ها به ویژه معاونین محترم آموزشی و بهداشتی دانشگاه به عمل آورد.
محلهای جمع آوری کمکهای غیرنقدی و شماره حساب برای دریافت کمک های نقدی متعاقبا اعلام میشود.
دکتر طاهره چنگیز