طرح "نذر خدمت" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود

به گزارش مفدا اصفهان، در این این طرح خیرخواهانه حدود ۳۰ پزشک متخصص در زمینه‌های چشم، گوش و حلق و بینی، عفونی، زنان، اطفال، قلب، روان‌شناسی، اورولوژی، تغذیه و داخلی‌ و حدود ۱۰ پزشک عمومی مشارکت خواهند داشت.

بر این اساس  هر ماه ۲ بیمار نیازمند، در هر یک از زمینه‌های فوق با تایید کانون خیریه تقسیم لبخند به متخصصین مربوطه ارجاع داده می‌شوند.

گفتنی است، کانون تقسیم لبخند از تمامی دانشجویان و نیکوکاران گرامی، جهت معرفی بیماران بدون تمکن مالی و یا دارای شرایط سخت و همچنین دعوت از پزشکان داوطلب برای شرکت در این امر خیر، جهت بهبود هرچه بیشتر، گسترده‌تر و باکیفیت‌تر سلامت جامعه، دعوت به همکاری‌می‌کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با صفحه‌ی اینستاگرام تقسیم لبخند به آدرس:@taghsime_labkhand مراجعه کنید.