دیدار با خانواده شهید مصطفی کرمی

روز پنج شنبه ۸ خردادماه ۹۳ جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به همراه دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه جناب آقای دکتر زادهوش و کارشناسان ستاد از خانواده شهید مصطفی کرمی واقع در روستای دهنوی مبارکه بازدید نمودند.در این جلسه معنوی مادر بزرگوار شهید به بیان خاطراتی از کتاب چهل روایت از زندگی شهید خود پرداختند  و کتاب مورد نظر را به تمامی دانشجویان شرکت کننده در بازدید اهداء نمودند یاد آور میشود دبیر ستاد شاهد هدایائی از طرف دانشگاه به خانواده شهید اهدا نمودند ضمنا دکتر احمد کرمی فرزند معزز شهید مصطفی کرمی رزیدنت روانپزشکی این دانشگاه میباشند.

نظر دهید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.