دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دانشجوی نمونه کشوری معرفی شد.

به گزارش مفدا اصفهان بیست و هشتمین دوره از جشنواره دانشجویان نمونه کشور، شنبه سوم اسفندماه با حضور معاون اول رییس جمهور و وزرای بهداشت و علوم در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این مراسم از ۳۰ دانشجوی نمونه کشوری که ۱۰ نفر آنها از بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند، تقدیر و تجلیل شد.

در بین ۱۰ برگزیده وزارت بهداشت، دو نفر از خانم‌ها و هشت نفر از انتخاب شده بودند که این تعداد از میان ۳۷۵ برگزیده در مرحله اول و ۴۳ نفر منتخب در مرحله دوم برگزیده نهایی شدند.

بر این اساس در مقطع دکتری حرفه‌ای، مهدی هادیان برسیانی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۸ مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است مهدی هادیان عضو شورای مرکزی و دبیر سابق کانون جهاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر شکوری کانون های جهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.