جلسه هم فکری مدیران دانشگاه و نمایندگان دانشجویان در خصوص مبارزه با شیوع ویروس کرونا برگزار شد.

به گزارش مفدا اصفهان در این جلسه که جمعی از معاونین دانشگاه، روسای مراکز درمانی و دانشکده ها و نیز تعدادی از دانشجویان عضو شورای صنفی دانشجویان و شورای مشاورین جوان حضور داشتند،  ابتدا "دکتر پور مقدس" و "دکتر صالحی" از اساتید دانشگاه توضیحاتی  درموردخصوصیات ویروس کرونا٬ اقدامات احتیاطی مربوط به انتقال ویروس از طریق close contact  و قوانین مربوط به لغو کلاس های آموزشی بیان کردند.

در ادامه "دکتر محمدرضا صبری" معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به مصوبه تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته اظهار داشت: تمامی امتحانات داخلی دانشگاه در اسفند ماه لغو گردید. وی افزود: امکانات حفاظتی برای تمامی دانشجویان بالینی بر اساس پروتکل مصوب از امروز در اختیار فراگیران قرار خواهد گرفت. دکتر صبری تغییر تاریخ آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی منوط به تصمیم وزارت خانه است دانست افزود در تلاشیم این مورد نیز مورد تصویب قرار گیرد. وی گفت: جهت کاهش خطر انتقال ویروس کورونا به خارج از محیط بیمارستان مقرر گردید در بخش های پرخطر بیمارستان مثل بخش عفونی و اورژانس لباش های اتاق عمل (اسکراب های بیمارستانی) در اختیار فراگیران قرار گیرد. معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: موارد خاص مربوط به دانشکده‌ دندان‌پزشکی پس از جلسه با دانشجویان و روسای دانشکده تصمیم‌گیری خواهد شد.

دانشجویان حاضر در جلسه  نیز نکاتی در خصوص نگرانی خود در مورد شیوع بیماری در خوابگاه، ایمنی مراکز درمانی برای دانشجویان و نیز مراجعین، کمبود ماسک و وسایل ایمنی در مراکز درمانی و همچنین نامشخص بودن آمار افراد مبتلی به بیماری و بستری شده دربیمارستان ها پرداختند.

"دکتر طاهره چنگیز" رئیس دانشگاه در سخنانی با اشاره به بار روانی ایجاد شده در جامعه، گفت: حقیقتا جای نگرانی جدی در خصوص این بیماری وجود ندارد و ما ضمن اینکه حتما اقدامات لازم را هم در جهت سلامت کلیه شهروندان و دانشجویان انجام می دهیم، باید در ایجاد آرامش روانی در میام مردم بکوشیم. وی افزود: با تصمیم وزارت بهداشت کلیه‌ برنامه‌های آموزشی دانشگاه شامل کلاس‌های کلی، برنامه‌های عملی و برنامه‌های کارآموزی همه‌ی رشته‌ها جز برای دستیاران و دانشجویان مقطع کاروزری پرستاری(ترم های آخر) و پزشکی(اکسترن) تا آخر هفته تعطیل شده است که این موضوع باعث خلوت شدن خوابگاه های دانشجویی و کاهش نگرانی ها می شود. دکتر چنگیز افزود: البته دانشجویان می توانند به صورت داوطلب در برنامه های آگاهی بخشی که دانشگاه در خصوص بیماری کرونا در استان اجرا می کند با دانشگاه همکاری نمایند. رئیس دانشگاه با اشاره به وجود ۳ کارخانه تولید ماسک در استان اصفهان گفت در این مورد نگرانی وجود ندارد و حتما ماسک موردنیاز کادر درمانی و شهروندان تامین خواهد شد.

چنگیز تصمیم گیری در مورد ادامه تعطیلی دانشگاه را منوط به آمار اپیدمیولوژیک شیوع بیماری در طی روزهای آتی دانست.

وی تصریح کرد برای جلوگیری از ازدحام غیرضروری در بیمارستان ها و مراکز درمانی از امروز تا اطلاع ثانوی برنامه ملاقات های کلیه بیماران بستری لغو فقط همراه بیمار می تواند در کنار بیمار حضور داشته باشد. رئیس دانشگاه افزود کلیه برنامه های فرهنگی و هنری،کلیه اردوها از جمله اردوی راهیان نور و برنامه ها و مسابقات ورزشی در اسفند ماه لغو می گردد. در پایان دکتر چنگیز به دانشجویان اطمینان داد تمامی اقدامات برای حفظ سلامتی دانشجویان انجام خواهد شد.

نظر دهید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.