جشنواره ادبی "ناقل" از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش مفدا اصفهان، "راضیه کریمی" مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گوی اختصاصی با مفدا با اعلام این خبر گفت: این جشنواره با همکاری کانون ادبی باران و کانون شعر قلم در دو بخش شعر (کلاسیک، نو و آزاد، ترانه، شعر طنز) و  بخش نثر (حداکثر ۳۵۰۰ کلمه: داستان کوتاه، جستار، دلنوشته و خاطره، نثر طنز) برگزار شده و به برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

وی افزود: هم چنین با هدف استفاده از ظرفیت هنری دانشجویان در دوران قرنطینه، مسابقه گویندگی، استنداپ کمدی، دکلمه خوانی و مجری گری و آثار موسیقی شامل خوانندگی و نوازندگی با همکاری ستاد دانشجویی مبارزه با کرونا و کانون تئاتر و موسیقی دانشجویان برگزار می شود و دانشجویان پس از ارسال آثار خودشان می‌توانند در کانال مفدا اصفهان آثار خود را به رای گیری دوستان دانشجوی خود بگذارند.

وی در خصوص فعالیت های «ستاد دانشجویی مبارزه با کرونا» هم گفت: در اصفهان پس از ثبت نام تعداد ۶۰۰ دانشجوی علاقه مند، کامیاب کریم پور از دانشجویان ثبت‌نام کننده به عنوان دبیر پویش انتخاب شد و در مدت کوتاهی هسته مرکزی پویش ساماندهی شده و گروهی از دانشجویان  برای انجام فعالیت‌های داوطلبانه به بخش‌های مورد نیاز مانند حضور در شیفت های مرکز هاتلاین در پاسخ به تماس های تلفنی شهروندان اصفهانی در مورد کرونا، حضور در شیفت های داوطلبانه کارگاه‌های دوخت ماسک و تجهیزات کادر درمان، حضور در مراکز بهداشتی سطح شهر برای خدمت رسانی به مراجعین، حضور داوطلبانه در کنار کادر درمان برای خدمت به بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان ها و حضور در سطح شهر برای آموزش مردم در خصوص نحوه ضد عفونی و.. اعزام شدند.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: رسالت این پویش فقط در فضای شهری خلاصه نمی‌شود. دانشجویان با همت والای خود موفق شدند با همراهی و همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی روزانه پوسترهای اطلاع رسانی در خصوص این ویروس و نحوه مقابله با آن را به صورت فایل‌های آموزشی در اختیار عموم مردم و دانشجویان قرار دهند.

مهلت ارسال آثار به جشنواره ناقل تا ۳۱ اردیبهشت اعلام شده و دانشجویان علاقه مند می‌توانند آثار خود را به همراه نام‌ و نام‌خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره تلفن در قالب یک فایل pdf به نشانی تلگرامی @Adabi_Naghel ارسال کنند.