بازدید مدیران دانشگاه از خوابگاه دانشجویی "جی"

به گزارش مفدا اصفهان در این بازدید که مدیران معاونت و نهاد رهبری نیز حضور داشتند، ابتدا دانشجویان به بیان صریح نظارت و انتقادات خود در مورد مسائل خوابگاه و دانشگاه پرداختند. عدم حضور مستقیم مسئولین در خوابگاه، نمایشی بودن بازدیدها در ایام روز دانشجو، نگاه ابزاری به دانشجویان نخبه ورزشی و فرهنگی برای رتبه آوردن در جشنواره ها، عدم نصب دوربین و افزایش سرقت در خوابگاه، بالا رفتن میزان مصرف موادمخدر و مشروبات الکلی در خوابگاه و عدم برنامه های مناسب فرهنگی و آموزشی جهت جلوگیری از آن، کمبود امکانات ورزشی در خوابگاه، تفاوت بودجه و امکانات و رسیدگی در سایر دانشگاه های کشور با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، عدم پاسخگویی مدیران به انتقادات دانشجویی، کمبود و گران بودن  امکانات لباسشویی در خوابگاه و در نهایت انتقاد از کیفیت و نوع برنامه ریزی تغذیه بخشی از مسائل مطرح شده توسط دانشجویان در این بازدید بود.

در ادامه "حجه الاسلام خوش نویس زاده" مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با دعوت دانشجویان به رعایت انصاف و عدالت در بیان انتقادات خود، گفت: لازم است دانشجویان در کنار کاستی ها، نقاط قوت را نیز مدنظر قرار دهند. وی افزود برنامه بازدید از خوابگاه ها از ماه قبل در خوابگاهای مختلف و به دعوت معاون دانشجویی فرهنگی انجام شده و مختص روز دانشجو نمی باشد.

سپس "دکتر سیدمحسن حسینی" معاون دانشجویی فرهنگی با ابراز خرسندی از حضور در میان دانشجویان از آنان به علت طرح صادقانه نظرات و انتقدات تشکر کرد. وی مشکلات مالی و کمبود بودجه را یک واقعیت اساسی خوانده و عنوان کرد حقیقتا اکثر موارد مطرح شده به علت کمبود بودجه در دانشگاه به وجود آمده است. وی دانشجویان را دارای انرژی زیاد و خلاقیت خوانده و از آنان خواست در مدیریت دانشگاه به مدیران معاونت هم فکری و کمک برسانند. در ادامه نیز مدیران معاونت در فضایی صمیمانه در مورد مسائل مطرح شده با گفت و گو با دانشجویان پرداختند.

گزارش تصویری این بازدید را در لینک زیر ببینید