ابلاغ دستورالعمل برگزاری انتخابات انجمن های علمی، دانشجویی به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا اصفهان، با عنایت به لزوم برگزاری انتخابات انجمن های علمی، دانشجویی و به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خودجوش علمی و پژوهشی و افزایش مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی، فرهنگی و با توجه به شرایط خاص کشور با توجه به اپیدمی بیماری کرونا، انتخابات انجمن های علمی، دانشجویی در مهرماه برگزار و اعضای شورای مرکزی جدید از آبان ماه شروع به انجام فعالیت های خود می نمایند.

مسئولیت نظارت بر انتخابات، به عهده شورای نظارت انجمن های علمی دانشگاه خواهد بود و کمیته اجرایی انتخابات با انتخاب مستقیم معاون فرهنگی، دانشجویی تشکیل و وظیفه برگزاری انتخابات در کمال صحت و سلامت را به عهده دارد.

دانشگاه‌ها موظف‌اند از تاریخ ۲۲ خرداد ماه ۹۹ لغایت ۱۱ مهرماه ۹۹، فرآیند انتخابات را اجرا نموده و نتایج را در سامانه فرابر ثبت نمایند.

شروع فرآیند برگزاری انتخابات و ثبت نام داوطلبان (کاندید اتوری) ۲۲خرداد ماه ۹۹ لغایت ۱۷ مهرماه ۹۹ و برگزاری انتخابات و اعلام نتایج قطعی انتخابات حداکثر تا ۳۰ مهرماه ۹۹ می باشد.

جهت دانلود دستور العمل کلیک کنید.http://www.mefda.ir/d/2020/09/14/0/533079.pdf