جشنواره نشریات دانشجویی

به گزارش مفدا اصفهان به همت دبیرخانه نشریات دانشجوییِ دانشگاه های علوم پزشکی و اصفهان جشنواره نشریات دانشجویی با هدف ایجاد رقابت بین نشریات دانشجویی  اسفند ماه ۱۳۹۶ برگزار می گردد.

با اعلام دبیرخانه جشنواره نشریات و آثاری در جشنواره شرکت داده می شود که در فاصله زمانی فروردین ماه تا دی ماه ۱۳۹۶ در نشریه های دانشجویی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به چاپ رسیده و دارای مجوز انتشاراز کمیته ناظر بر نشریات یکی از دانشگاه های فوق باشد.
 علاقه مندان شرکت در جشنواره باید تصویر صفحه نشریه  که اثر در آن درج شده است، اصل نشریه  و فرم درخواست شرکت در جشنواره  را تا ۳۰ دی ماه به دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واقع در مجموعه گسترش، ساختمان شماره۴ ، طبقه اول، اتاق ۲۰۷ ارسال نمایند.
ب

دوشنبه های عکس

به گزارش مفدا اصفهان : به همت کانون فیلم وعکس برنامه دوشنبه های عکس با محوریت گفت و گو درباره ی عکاسی جنگ با نگاهی به کتاب «جنگ جهانی دوم به روایت تصویر» نوشته ی ادوارد هولمز ، در تاریخ ۲۲ آبان  ۹۶ در سالن هشت بهشت برگزار گردید. در این برنامه یاسر عرب مترجم کتاب در مورد این کتاب با دانشجویان به گفت و گو پرداخت.

جلسه هماهنگی و توجیهی سفیران نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت(سیمرغ)

در تاریخ ۲۲ آبان ۹۶، جلسه هماهنگی و توجیه سفیران نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت  (سیمرغ) در سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.
در این جلسه مدیر امور فرهنگی دانشگاه عنوان کرد ما در جهت ارتقاء فرهنگ در دانشجویان گام برمی داریم و ما درحال حاضر شاهد تلاش پرشور سفیران برای شروع فعالیت هستیم و این موفقیت بزرگی است. مسئول اداره فرهنگی هنری  دانشگاه نیز در این جلسه به تشریح برنامه های جشنواره نهم و اهداف آن پرداخت، سپس به سوابق اجرایی و چگونگی برگزاری  چند جشنواره قبل اشاره نمود. وی از نقاط ضعف و قوت و نحوه تعامل سفیران با دانشجویان و کمیت و کیفیت آثار راه یافته سخن گفت.
در ادامه سفیران فرهنگی ایده ها و برنامه های خود را بیان کردند و در ادامه برای پیشبرد اهداف جشنواره سیمرغ تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

جلسه معاونت فرهنگی دانشجویی با مدیران بیمارستان های آموزشی درمانی

به گزارش مفدا اصفهان در تاریخ ۲۳ آبان ۹۶ جلسه ای با حضور دکتر سید محسن حسینی معاون فرهنگی دانشجویی و مدیران بیمارستان های آموزشی درمانی در سالن جلسات معاونت برگزار گردید. در این جلسه که مدیر امور دانشجویی و مسئول اداره تغذیه دانشگاه نیز حضور داشتند در مورد وضعیت تغذیه دانشجویان حاضر در بیمارستان های آموزشی درمانی هم فکری و تبادل نظر صورت پذیرفت.

جمع آوری کمک های مردمی جهت ارسال به زلزله زدگان غرب کشور

به گزارش مفدا اصفهان کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری بسیج دانشجویی اقدام به جمع آوری کمک های مردمی جهت ارسال به زلزله زدگان غرب کشور می نمایند. در همین راستا علاقه مندان می توانند از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۹ آبان ۹۶   ساعت ۱۲ تا ۱۶ به غرفه ای که به این منظور روبه روی مسجد امام خمینی دانشگاه برپا شده است مراجعه نمایند.

جلسه سخنرانی با عنوان «کتابخانه محیطی سرشار از یادگیری و خلاقیت»

با همت انجمن علمی دانشجویی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و معاونت دانشجویی فرهنگی روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۶ با همت انجمن علمی دانشجویی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی معاونت دانشجویی به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۶ در سالن تعالی دانشکده برگزار گردید.

انتخابات شورای مرکزی کانون قرآن و عترت

به گزارش مفدا اصفهان جلسه مجمع عمومی کانون قرآن و عترت دانشگاه در تاریخ ۲۱ آبان ۹۶ در سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای علی محمد فزوه به عنوان رئیس جلسه،خانم راضیه کریمی به عنوان ناظر و آقای محمدرضا حق شناس به عنوان منشی جلسه با نظر حضار تعیین گردیده و سپس با رای گیری اعضای اصلی و علی البدل کانون قرآن وعترت از میان داوطلبان مشخص شدند.

بررسی مسائل مرکز بهداشت دانشجویان

جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرکز بهداشت دانشجویان در تاریخ ۲۰آبان ۹۶ برگزار گردید.به گزارش مفدا اصفهان در تاریخ ۲۰آبان ۹۶ جلسه ای با حضور دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر سهرابی رئیس مرکز بهداشت شماره ۲، مهندس طاهری مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۲ و دکتر فرید فر سرپرست مرکز بهداشت دانشجویان و حسین اسماعیلی مدیر امور دانشجویی برگزار گردید.در این جلسه مسائل و مشکلات مرکز بهداشت دانشجویان و نیز مسائل بهداشت محیط و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در دانشگاه علوم پزشکی و اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS