جلسه بحث و تبادل نظر سرپرست و کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان

جلسه بحث و تبادل نظر سرپرست و کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان در خصوص محتوای کارگاه های آموزشی اساتید برگزار گردید.

دومین جلسه کمسیون پزشکی دانشجویان میهمان و انتقالی

دومین جلسه کمسیون پزشکی دانشجویان میهمان و انتقالی یکشنبه ۲۱ مردادماه با حضور سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه برگزار شد.

اصفهان میزبان سومین نشست مجامع تخصصی کانونهای فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور

سومین نشست مجامع تخصصی کانونهای فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روزهای ۲۸ و ۲۹ مرداد ماه برگزار می شود.

اولین کارگاه مهارت های فرزند پروری ویژه کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

اولین کارگاه مهارت های فرزند پروری سه شنبه ۱۶ مرداد ماه در محل دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

معاون دانشجویی فرهنگی : مفدا آینده ای روشن درحوزه رسانه ای کشور خواهد داشت.

مراسم تقدیر از دانشجویان فعال در مفدا اصفهان با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

حضور معاون دانشجویی فرهنگی در جمع دانشجویان شرکت کننده در المپیاد ورزشی پسران

گردهمایی صمیمانه دانشجویان شرکت کننده در سیزدهمین المپیاد ورزشی پسران با حضور معاون دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی و مربیان و کارشناسان تیم ها در مجموعه غذاخوری مرکزی برگزار شد.

نشست اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر

نشستی پیرامون شیوه های اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور استاد ثابت پی پژوهشگر درامورفرهنگی و کارشناسان آمرمعروف یک شنبه ۱۴ مردادماه ساعت ۸ تا ۱۰ صبح در سالن اجتماعات معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.

نشست اصلاح سبک زندگی در مواجهه با بحران آب

نشست اصلاح سبک زندگی در مواجهه با بحران آب یکشنبه ۱۴مرداد در سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS