previous pauseresume next

برگزاری جشن بزرگداشت روز دانشجو و افتتاحیه طرح افسران بیدار و فرصت پرواز در دانشگاه

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکشنبه ۱۸ آذرماه، جشن بزرگداشت روز دانشجو و افتتاحیه طرح "افسران بیدار و فرصت پرواز" در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

علی مطهری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: قانون اساسی خوبی داریم، مشکل در اجرا است!

دکتر علی مطهری در ویژه برنامه چهار دهه آرمانخواهی که به همت انجمن اسلامی دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، گفت: قانون اساسی خوبی داریم، مشکل در اجرا است!.

برنامه ریزی هدفمند، کامل و عمیق رمز رسیدن به هدف

دکتر محسن محمدی دانشجوی رشته داروسازی رتبه اول حفظ کل مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور را کسب کرد. آنچه که می خوانید گفت و گوی اختصاصی اصفهان مفدا با ایشان است:

ثبت نام اردوی کویر ورزنه

ثبت نام اردوی کویر ورزنه و حسن آباد جرقویه آغاز شد.

برگزاری مسابقات ورزشی ویژه روز دانشجو

جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه اساتیدمشاور تحصیلی با عنوان "پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان" توسط اداره مشاوره و سلامت روان باهمکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

کارگاه آموزشی ویژه اساتیدمشاور تحصیلی با عنوان "پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان" توسط اداره مشاوره و سلامت روان باهمکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی  روز پنجشنبه ۸ آذرماه۹۷ با حضور آقای دکتر خیرآبادی برگزار گردید.

بازدید دانشجویان دانشجویان پرستاری از مجموعه سلف مرکزی

دانشجویان دانشجویان پرستاری ۷ آذرماه از مجموعه سلف مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بازدید نمودند.

اردوی کانون جهادگران سلامت در منطقه جرقویه علیا برگزار شد

اردوی جهادی منطقه جرقویه علیا به همت تیم های فرهنگی،آموزشی و درمانی کانون جهاد سلامت در تاریخ جمعه نهم آذرماه ۱۳۹۷ برگزار شد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS