اسامی برگزیدگان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

برگزیدگان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیست و سومین جشنواره قرآن وزارت بهداشت مشخص گردید.

رییس دانشگاه در خصوص بحث سلامت روان دانشجویان گفت: اداره مشاوره این دانشگاه فعالیت چشمگیری در زمینه سلامت روان دانشجویان دارد.

رییس دانشگاه روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه در نشست خبری و مطبوعاتی در خصوص بحث سلامت روان دانشجویان گفت: سیستم مشاوره سلامت روان در این دانشگاه فعالیت چشمگیری دارد چراکه دانشجو به محض ورود به دانشگاه تحت این سیستم قرار می گیرد .

تکمیل فرم سامانه پژوهشی اطلاعات دانشجویی رسد

دانشجوی گرامی لطفا هرچه سریع تر نسبت به تکمیل فرم سامانه پژوهشی اطلاعات دانشجویی رسد اقدام نمایید.

لینک پرسشنامه رسد

بیست و هفتمین فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه

از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت میشود ضمن مطالعه دقیق آیین نامه و اصلاحیه نسبت به ثبت نام در بیست و هفتمین فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه اقدام نمایند . متقاضیان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، می توانند با مراجعه به آدرس سایت :

ضمن تکمیل فرایند ثبت نام در جشنواره شرکت نمایند.
مهلت ثبت نام الکترونیکی: ۱۰ الی ۲۴مهر ۱۳۹۷
برای دریافت فایل‌های پوستر جشنواره،آیین نامه، شیوه نامه واصلاحیه بر روی واژگان فعال شان کلیک کنید.

طرح هر دانش آموز یک دانشجو

کانون جهاد علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف ارتقای سطح تحصیلی دانش آموزان کم برخوردار اصفهان و مناطق اطراف برگزار می کند.

ثبت نام کاروان پیاده روی اربعین بسیج دانشجویی

کاروان پیاده روی اربعین حسینی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همراه با اعطای وام قرض الحسنه از دانشجویان علاقمند ثبت نام به عمل می آورد.

ثبت نام و مصاحبه دانشجویان جدیدالورود مقطع ارشد توسط اداره مشاوره و سلامت روان

ثبت نام و مصاحبه دانشجویان جدیدالورود مقطع ارشد توسط اداره مشاوره و سلامت روان در روز سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷

اجرای پرسشنامه ویژه دانشجویان جدیدالورود توسط دفتر مشاوره دانشکده دندانپزشکی

اجرای پرسشنامه ویژه دانشجویان جدیدالورود توسط دفتر مشاوره دانشکده دندانپزشکی در روز یکشنبه ۹مهر۹۷