برگزاری آیین بازگشائی سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

روز شنبه اول مهر ۹۶ آیین بازگشائی سال تحصیلی جدید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور دانشجویان جدیدالاورود و خانواده محترم دانشجویان ، ریاست محترم دانشگاه ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، معاونین و روسای دانشکده ها در مرکز همایشهای دانشگاه تالار ابن سینا برگزار گردید.

اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به همت کانون جهاد علمی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در قالب دو تیم سفیران سلامت و سفیران آگاهی در روستاهای محروم منطقه چادگان استان اصفهان برگزار گردید.این اردو در قالب تیم سفیران سلامت با حضور متخصصین قلب،داخلی،نوزادان ،زنان و تیم دندانپزشکی و سفیران آگاهی با حضور تیم فرهنگی در روستاهای گشینز جان،مشهدکاوه،فراموش جان،رزوه،سد زاینده رود و اورگان از توابع شهرستان چادگان از ۲۲ شهریورماه به مدت یکهفته برگزار گردید.

فراخوان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۶

بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه در راستای انتخاب نخبگان و ارج نهادن به علم اندوزان از نیمه دوم مهرماه ۱۳۹۶ آغاز می گردد لذا کلیه متقاضیان می توانند به مدت دو هفته تا پایان مهره ماه سال جاری ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و اصلاحیه آن بهمراه شیوه نامه با درج مستندات مورد نظر در بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نسبت به شرکت در جشنواره اقدام نمایند.جهت مشاهده آیین نامه اینجا را کلیک نمایید.

پنجمین نشست سراسری دبیرا شوراهای صنفی مرکزی دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شد

پنجمین نشست سراسری دبیران شوراهای صنفی مرکزی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور صبح روز یکشنبه در سالن اجلاس معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور دبیران مرکزی شورای صنفی آغاز شد.

حضور در چهارمین دوره مسابقات فوتبال دانشجویان آسیا

به منظور حضور در چهارمین دوره مسابقات فوتبال دانشجویان آسیا؛تیم فوتبال منتخب دانشجویان علوم پزشکی فردا با ۱۸ بازیکن عازم کره جنوبی می‌شود

کسب رتبه در جشنواره‌ها نباید هدف اصلی نشریات دانشجویی باشد

فرناز جوکار دانشجوی فعال رسانه‌ای که در "جشنواره تیتر ۱۰" حضور داشت با اشاره به این نکته که "جشنواره تیتر ۱۰ " می‌تواند به عنوان یک محرک ایفای نقش کند هدف اصلی برگزاری جشنواره‌هایی به این شکل را آگاهی بخشی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فضای رسانه‌ای دانست.

جلسه مشترک معاونت آموزشی با معاونت دانشجویی فرهنگی در خصوص ورود دانشجویان جدید از اول مهرماه

در این جلسه که در ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۲۵ مهرماه ۹۶ برگزار شد.مقرر گردید مراسم ویژه دانشجویان جدیدالورود روز اول مهرماه با حضور ریاست محترم دانشگاه در مجموعه گسترش برگزار گردد. در کنار این مراسم تشکل های اسلامی و کانونهای فرهنگی و ... بخشهای مختلف فرهنگی نمایشگاه ارائه  برنامه ها و فعالیت های خود را خواهند داشت.این مراسم ساعت ۹ لغایت ۱۱ صبح  در مجموعه گسترش برگزار خواهدشد. همچنین مقرر گردید توسط آموزش  روزهای مراجعه حضوری دانشجویان به واحدهای آموزش ارائه گردد.

بازدید معاون محترم توسعه مدیریت و منابع از خوابگاههای دانشجویی

در مورخ ۲۱ شهریورماه ۹۶ جناب آقای دکتر یوسفی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع به اتفاق قائم مقام محترم دانشجویی جناب آقای دکتر حسینی و مدیر کل محترم امور دانشجویی جناب آقای اسماعیلی از فرآیند تعمیرات و بازسازی خوابگاههای دانشجویی و تاسیسات بازدید نمودند.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS