برگزاری هفدهمین همایش پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

هفدهمین همایش پیاده روی خانوادگی ویژه اساتید و کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صبح جمعه  اول تیرماه ۹۷ ساعت ۶ صبح از مقابل ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار میگردد.

جلسه هم اندیشی مدیریت فرهنگی و مدیریت مشاوره و سلامت روان

جلسه هم اندیشی مدیریت فرهنگی و مدیریت مشاوره و سلامت روان در روز سه شنبه مورخ ۹۷/۳/۲۹ برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی و تبادل نظردر خصوص مسائل درمانگاه دانشجویان

این جلسه با حضور آقای دکتر فریدفر سرپرست درمانگاه دانشجویان، آقای دکتر خوبیان دندانپزشک ، آقای جوادیان اموراداری و پرسنل مرکز در روز یکشنبه مورخ ۹۷/۳/۲۷ در مرکز  برگزار گردید. در این جلسه درخصوص

• راهکارهای افزایش درآمد درمانگاه
  • چگونگی معاینات دانشجویان ۱۳۹۶ که تاکنون به مرکز مراجعه نکرده اند و همچنین در خصوص معاینات دانشجویان جدیدالورود
  • واکسیناسیون هپاتیت B دانشجویان در معرض خطر
  • سرویس دهی به دانشجویان در واحد دندانپزشکی
  • چگونگی اعزام بیماران به بیمارستان بحث وتبادل نظر گردید.

جلسه هماهنگی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان

جلسه هماهنگی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان با کارشناس اداره فرهنگی حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی در روز سه شنبه ۹۷/۳/۲۲ برگزار گردید

بازدید کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشجویان

بازدید از مهد کودک علوم پزشکی و مهد دانشگاه اصفهان در تاریخ ۹۷/۳/۲۱ توسط کارشناس بهداشت محیط دانشگاه صورت گرفت در این بازدید کلیه قسمتهای مهد اعم از اشپزخانه.سرویسهای بهداشتی.کلاسهای درس. اطاق بازی.اطاق استراحت.اطاق بهداشت و حیاط مهد مورد بازدید و کلیه ایتم های مورد نیاز مهد بررسی گردید .کنترل و نظارت بر وعده ناهار انجام شد و اموزشهای لازم در زمینه تمدید کارتهای تندرستی تعدادی از مربیان مهد داده شد. بمنظور کنترل الودگی نکات لازم بهداشتی در خصوص سرویس بهداشتی داده شد.

آغاز ثبت نام کلاسهای ورزشی فرزندان کارکنان

ثبت نام کلاسهای ورزشی فرزندان کارکنان ویژه تابستان ۹۷ در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شد. ثبت نام این کلاسها توسط کارشناسان اداره تربیت بدنی روز دوشنبه ۹۷/۳/۲۱ در مجموعه ورزشی شهید موحدی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و در ۷ رشته ورزشی آغاز گردید .

بازدید کارشناس بهداشت محیط

منابع مرحله کشوری بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت

جهت مشاهده منابع مرحله کشوری بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت اینجا را کلیک نمایید.

زمان برگزاری مردادماه سال جاری می باشد که زمان آن متعاقبا اعلام می گردد.همچنین جهت مشاهده لیست راه یافتگان جشنواره اینجا را کلیک نمایید.جهت دریافت منابع به سایت http://quran.behdasht.gov.ir  مراجعه فرمایید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS