فراخوان شرکت در المپیاد ورزش های همگانی

دومین المپیاد ورزش های همگانی ویژه دانشجویان پسر اسفندماه سال جاری خزرآباد ساری برگزار میگردد. بر اساس اطلاعیه مدیریت تربیت بدنی دانشجویان علاقه مند می توانند جهت ثبت نام در رشته های فوتبال گل کوچک، بسکتبال ۳ نفره، والیبال ۲ نفره، طناب کشی، طناب زنی، فریزبی، داژبال، لیوان چینی، دارت، پله نوردی، روبیک، آمادگی جسمانی، شطرنج سرعتی، فوتبال دستی، تنیس روی میز با دست مخالف به مدیریت تربیت بدنی مراجعه یا با شماره های ۳۷۹۲۳۳۱۶ و ۳۷۹۲۳۳۱۷ تماس حاصل نمایند.

دکتر کرمانی نام همیشه جاوید عرصه خدمت به دانشگاه

این روزها مصادف با چهلمین روز درگذشت دکتر جواد کرمانی پزشک شهیر و بانی تاسیس خوابگاه دکتر کرمانی دانشگاه علوم پزشکی است. به مناسبت چهلمین روز درگذشت دکتر کرمانی، زندگینامه مختصر این استاد خیر جهت آشنایی بیشتر دانشگاهیان با ایشان منتشر می شود:

محرومیت زدایی و پرورش روحیه جهادی اهداف مهم "کانون جهاد سلامت" دانشگاه است

"دکتر مهرداد زینلیان" سرپرست کانون جهاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار مفدا اصفهان گفت: بی شک خدماتی که با سلامت بیمار سر و کار دارند و تسکین اولویت آنهاست، نیازمند شناخت محرومیت ها و در ادامه پروش روحیه جهادی است که منجربه محرومیت زدایی خواهد شد.

معاون دانشجویی فرهنگی: تمرکز زدایی از سیاست های اصلی معاونت دانشجویی فرهنگی است

شورای معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها به میزبانی دانشکده علوم تغذیه در تاریخ ۲۵ دی ماه برگزار شد. در این جلسه که باحضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مدیران اجرایی، فرهنگی، اداره راهنمایی و مشاوره و تربیت بدنی معاونت دانشجویی فرهنگی و معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها برگزار گردید، دکتر سیدمحسن حسینی ضمن ابراز خرسندی در جمع معاونان دانشکده ها، تمرکز زدایی در اجرای برنامه های فرهنگی را از سیاست های اصلی معاونت خوانده و خواستار توجه و مشارکت بیشتر معاونت های دانشجویی فرهنگی در برنامه ریزی و هدایت و اجرای برنامه های فرهنگی دانشجویان شد.

برگزاری جلسه شورای بدوی انضباطی

جلسه شورای بدوی انضباطی در تاریخ ۹ دی ماه ۹۶ در سالن جلسات معاونت دانشجویی فرهنگی تشکیل گردید. در این جلسه که به ریاست  دکتر سید محسن حسینی معاون فرهنگی دانشجویی و  با حضور سایر اعضا برگزار گردید، پرونده چهار نفر از دانشجویان مطرح و احکام  لازمه صادر گردید.

برگزاری جلسه شورای تجدید نظر انضباطی

جلسه شورای تجدید نظر انضباطی در تاریخ ۶ دی ماه ۹۶ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه که به ریاست خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه و با حضور دکتر سید محسن حسینی معاون فرهنگی دانشجویی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضا برگزار گردید، پرونده چهار نفر از دانشجویان مطرح و احکام  لازمه صادر گردید.

انجمن های علمی باید حرکت های نوآورانه وبدیع انجام دهند.

جلسه مشترک اعضای کمیته نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و دبیران انجمن های علمی در تالار هشت بهشت برگزار گردید. در این که جلسه دکتر سید محسن حسینی معاون فرهنگی دانشجویی مدیر امور فرهنگی و معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها حضور داشتند، ابتدا دبیران انجمن های علمی به بیان نقطه نظرات خود، در مورد فعالیت ها و وظایف انجمن های علمی پرداختند. سپس علی محمد فزوه مدیر امور فرهنگی توضیحاتی در مورد روند تشکیل انجمن های علمی و بودجه بندی این انجمن ها ارائه نمود.

دانشجویان دانشگاه پزشکی اصفهان خواهان اصلاح آیین نامه مراکز جامع توانبخشی شدند

دانشجویان دانشکده توانبخشی در تجمع اعتراضی صنفی خواستار اصلاح آیین نامه مراکز جامع توانبخشی شدند.

این دانشجویان با اشاره به آیین نامه و قوانین تاسیس مراکز جامع توانبخشی تاکید کردند که اگر این آیین نامه اصلاح نشود ممکن است آینده شغلی دانش آموختگان رشته های توانبخشی را تهدید کند.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS