رییس دانشگاه در خصوص بحث سلامت روان دانشجویان گفت: اداره مشاوره این دانشگاه فعالیت چشمگیری در زمینه سلامت روان دانشجویان دارد.

رییس دانشگاه روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه در نشست خبری و مطبوعاتی که باحضور معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت متبوع، رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و جمعی از اصحاب رسانه اصفهان در تالار پویش دانشگاه برگزار گردید، در خصوص بحث سلامت روان دانشجویان گفت: سیستم مشاوره سلامت روان در این دانشگاه فعالیت چشمگیری دارد چراکه دانشجو به محض ورود به دانشگاه تحت این سیستم قرار می گیرد و پس از انجام تست های غربالگری، افراد آسیب پذیر، پرخطر و یا در معرض خطر اختلالات روانی، شناسایی و به مراکز مشاوره ارجاع داده می شوند و تحت مراقبت قرار می گیرند، از این رو دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کلیه برنامه های سراسری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، جشنواره ها و ... حضور پرنشاط وفعالی دارند و موفق به کسب رتبه هایی نیز شده اند.