آیین اختتامیه چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان پسردانشگاههای علوم پزشکی عصر روزیکشنبه در سالن اجتماعات ابن سینا برگزار شد ودر پایان مسابقات، درمجموع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان قهرمانی این دوره از المپیاد را از آن خودکرد و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.

در مراسم اختتامیه این المپیاد دکتر داودپورمعاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن تقدیر از عوامل ستادی و دانشگاهی برای برگزاری این رویداد مهم ورزشی گفت:خدا راشاکر هستیم که شاهد برگزاری اختتامیه این رخداد ورزشی به میزبانی شهرکرد هستیم. علیرغم کمبود فرصت و نبودامکانات کافی و با استفاده از بضاعت موجود، این دوره ازالمپیاد بعدازگذشت دوسال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: میزبانی این المپیاد درشرایط کنونی به لحاظ مشکلات مالی مشکل بوداما خوشبختانه توانستیم طی مدت کوتاه با تشکیل کمیته های اجرایی، مقدمات برگزاری این المپیاد را فراهم کنیم.   معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بااشاره به اینکه شهرکرد امسال میزبان دوالمپیاد ورزشی دانشجویی وزارت علوم و دانش آموزی بود خاطرنشان کرد: به لطف خدا چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان وزارت بهداشت با ۸ رشته ورزشی درحال برگزاری است وتلاش داریم به لحاظ پشتیبانی، اسکان، تغذیه وتامین فضاهای ورزشی برای انجام تمرینات ومسابقات، امکانات خوبی دراختیارشرکت کنندگان قرار دهیم. داودپور به همزمانی برگزاری این المپیاد با ایام صفر اشاره کرد وگفت: برنامه های فرهنگی از جمله برپایی موکبهای پذیرایی، برگزاری دعای کمیل، تجدیدمیثاق با شهدا در تپه نورالشهدا، اقامه نمازجماعت وبرگزاری مراسم مداحی از جمله برنامه های جانبی این المپیاد است. باتوجه به همزمانی برگزاری المپیاد باماه صفر، لازم است ورزشکاران به حرمت این ماه عزیز، یکسری موارد را رعایت کنند.   داودپور اضافه کرد: تیم های ورزشی از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور در این المپیاد حضور دارند. دکتر داودپور با بیان اینکه این المپیاد در هشت رشته ورزشی به صورت انفرادی برگزار می‌شود گفت: ۵۹ دانشجو در رشته بدمینتون، ۸۰ دانشجو در رشته تکواندو، ۹۵ دانشجو در رشته تنیس روی میز، ۴۹ دانشجو در رشته تیراندازی، ۱۲۶ دانشجو در رشته دو و میدانی، ۵۲ دانشجو در رشته شطرنج، ۶۷ دانشجو در رشته کاراته و ۱۰۱ دانشجو در رشته شنا با هم رقابت می کنند. در ادامه این مراسم مهدی مقدم منش رئیس اداره ورزشهای قهرمانی وزارت بهداشت بااشاره به شجاعت دانشگاه علوم پزشکی شهرکردبه واسطه قبول میزبانی این رویداد ورزشی بعداز دوسال وقفه، خاطرنشان کرد:ازدکترخالدی فر ریاست دانشگاه وهمچنین دکترداودپورمعاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه وهمچنین تیم وعوامل دانشگاهی تشکرمی کنم که از دوماه قبل با تشکیل کمیته های مربوطه، سعی درتدارک میزبانی این دوره ازالمپیادکردند. بنده به نمایندگی از معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت، در آیین اختتامیه این المپیاد از همه عوامل اجرایی تشکر می کنم. مقدم منش اظهار کرد: بعداز دو سال ونیم وقفه وبا شیوع ویروس منحوس کرونا شاهد بودیم خیلی ازدانشجویان دردانشگاهها حضورنداشتند.بعد از دو سال ونیم تصمیم گرفتیم این المپیاد به صورت حضوری برگزار شود و این امر برای ما وحوزه معاونت دانشجویی وتربیت بدنی بسیار مهم بود. وی خاطرنشان کرد: علیرغم کمبودهای اعتباری با حمایت های دکترشیراوژن معاون وزیربهداشت، ما در این عرصه قدم گذاشتیم که این المپیاد را برگزار کنیم و تشکرویژه دارم از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد که شجاعانه در این شرایط مسوولیت این میزبانی را برعهده گرفتند.   مقدم منش گفت: انصافا مدیران تربیت بدنی دانشگاهها در اعزام دانشجویان خود برای حضور دراین المپیاد، باهمه کاستی ها، حامی مابودند وتوانستند دانشجویان خود را آماده و روانه المپیاد کنند.خوشبختانه ۸۵ درصد رضایتمندی از این المپیاد بوده وهرچندکاستی هایی هم بوده که به دلیل مشکلات در حوزه اعتباری، از شما عزیزان پوزش می طلبیم. رئیس اداره ورزشهای قهرمانی وزارت بهداشت گفت:تشکرویژه دارم از دانشجویان علوم پزشکی که حضور وزین وسنگینی درمراسم افتتاحیه داشتید وخوشبخانه معاون وزیربهداشت بابت نظم حاکم بر مراسم تشکر کردند. امسال المپیاد را در ۸ رشته ورزشی انفرادی برگزارکردیم و محدودیتهایی در رشته هاایجاد کردیم که قطعا ۴ رشته والیبال،بسکتبال،فوتبال وکشتی را در سه ماهه آخر امسال برگزار می کنیم تا رشته های المپیاد این دوره تکمیل شود. مقدم منش خاطرنشان کرد: این دوره از المپیاد، از لحاظ فنی یکی از المپیادهای باکیفیت فنی از نظر مسوولان انجمن های ورزشی بود وورزشکاران نخبه ای دررشته های مختلف شاهدبودیم در سطح ملی می توانندحضوری فعالانه داشته باشند.حتی ملی پوشانی هم داشتیم دربرخی از رشته هاکه با سطح آمادگی بالایی روانه مسابقات شدند. امیدوارم باتعامل با فدراسیون ورزشهای دانشگاهی و وزارت بهداشت، درآینده نزدیک بتوانیم دانشجویان منتخب علوم پزشکی را درمسابقات بین المللی روانه رقابتهای برون مرزی کنیم. پخش دو کلیپ باموضوع چهاردهمین المپیاد ورزشی وزارت بهداشت و تلاش عوامل ستادی ودانشگاهی درتدارک برگزاری این رویداد بزرگ ورزشی از جمله برنامه های مراسم اختتامیه المپیاد بود. در ادامه گروه موسیقی سنتی دمامه زنی به مناسبت نزدیک شدن به اربعین حسینی و بزرگداشت ماه صفر، به اجرای برنامه های موسیقی سنتی پرداختند. همچنین در ادامه این مراسم دکتر ساده مدیرتربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی یزدبه نمایندگی از مدیران تربیت بدنی مناطق دهگانه دانشگاههای علوم پزشکی، لوح های تقدیری به دکتر داود پورمعاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد وهمچنین انصاری مدیر تربیت بدنی این دانشگاه اهداء کرد. پایان بخش مراسم اختتامیه، توزیع مدال دانشجویان مدال آور در رشته های مختلف ورزشی بودکه در سه بازه زمانی انجام شد وورزشکاران با دعوت شدن به روی سن، مدال، لوح تقدیر وهدایای خود را دریافت کردند. در این دوره از المپیاد، علیرضا امین زمردی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب سه نشان طلا در رشته های شنای 100 متر آزاد، 200 متر مختلط و 50 مترپروانه، عنوان پرافتخارترین ورزشکار این المپیاد را از آن خود کرد.