مدیریت  تربیت بدنی اعلام کرد روز جمعه مورخ چهارم شهریورماه در سالن ورزشی شهید موحدی جشن اختتامیه برنامه ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان علوم پزشکی برگزار گردید این دوره آموزشی ، تابستان سال جاری در سه دوره مقدماتی، تکمیلی و حرفه ای در رشته های شنا، فوتسال، فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، اسکیت، شطرنج و ژیمناستیک" برگزار گردید.

مهدی جوادیان با بیان اینکه 1400  نفر از فرزندان کارکنان دانشگاه به همراه والدین آنها در رده سنی 4 تا 17 سال در برنامه ورزش تابستانه شرکت کردند، اظهار داشت: در این برنامه های ورزشی که در مجموعه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد، دختران در 15 رشته ورزشی و پسران در 14 رشته ورزشی آموزش دیدند، به طوری که سه روز از هفته در اختیار دختران و سه روز در اختیار پسران قرار گرفته بود.

مدیر تربیت بدنی تصریح کرد: برنامه در کیفی ترین شرایط و با تمامی امکانات مانند البسه ورزشی، ساک ورزشی، تغذیه میان وعده و همچنین استفاده از بهترین و مجرب ترین مربیان سطح استان اصفهان با ارائه خدمات پزشکی برگزار گردید.

وی طول دوره برنامه آموزشی ورزشی فرزندان کارکنان را دو ماه، عنوان نمود و افزود: با توجه به اتمام برنامه های ورزشی در پایان مردادماه، جشن اختتامیه نیز بین کلیه دانش آموزان همراه با هدیه و پذیرایی  برگزار گردید.

جوادیان اضافه کرد: برنامه ورزشی فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی پس از چند سال وقفه به دلیل بیماری کرونا، تابستان سال جاری با هماهنگی و ابتکار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و یاری امور رفاهی دانشگاه مجددا راه اندازی گردید.