مرکز بهداشت دانشجویان همه روزه از ساعت ۷.۵ الی ۱۵ و ۱۷ لغایت ۲۲ آماده ارائه خدمات پزشکی به دانشجویان عزیز می باشد.
ضمنا مشاوره بیماری های پوست و مو در این مرکز توسط خانم دکتر انصاری انجام می شود.

همچنین مرکز بهداشت دانشجویی آماده ارائه خدمات دندانپزشکی در روزهای زوج از ساعت ۸ تا ۱۲ توسط آقای دکتر حیدری نسب می باشد.

علاقه مندان می توانند سئوالات پزشکی خود را از طریق آدرس ایمیل:
Mui.studenthealthcenter@gmail.com
درمیان گذاشته و پاسخ خود را از طریق سایت دریافت نمایند.

اخبار مرکز بهداشت

جلسه هم اندیشی جهت هفته ملی سلامت جوان

هم اندیشی وبرنامه ریزی سرپرست وکارمندان مرکز بهداشت جهت ارایه خدمات ویژه  به پرسنل ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان   بمناسبت هفته وروز جوان ۲۸ فروردین لغایت ۳ اردیبهشت ۹۸

هفته ملی سلامت جوان

در راستای هفته ملی سلامت جوان و مراقبت های اولیه جوانان، باستحضار می رساند مرکز بهداشت دانشجویی از روز چهارشنبه مورخ ۲۸ فروردین ماه  لغایت روز سه شنبه مورخ ۳ اردیبهشت  ۹۸ از ساعت ۸ الی ۱۲ آماده ارایه خدمات رایگان به پرسنل ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در زمینه های ذیل دارد:

رابط سلامت مرکز بهداشت دانشجویی تعیین شد.

طی ابلاغی از سوی معاون دانشجویی فرهنگی، خانم فرشته صالحی اسکندری، به عنوان "رابط سلامت" مرکز بهداشت دانشجویی، منصوب شد.

بازدید معاون و مشاور دانشجویی فرهنگی از مرکز بهداشت دانشجویی

معاون و مشاور دانشجویی فرهنگی روز چهارشنبه سوم بهمن ماه ۹۷ از مرکز بهداشت دانشجویی بازدید کردند.

برگزاری جلسه سرپرست مرکز بهداشت دانشجویی و خانم دکتر انصاری با مدیران فرهنگی و دانشجویی، روز یکشنبه ۲۳ دیماه۹۷

جلسه سرپرست مرکز بهداشت دانشجویی و دکتر انصاری با مدیران فرهنگی و دانشجویی، در مورد نحوه اجرای طرح کمپینگ دانشجویی با موضوع "پیشگیری و درمان بیماری سالک در شهر ورزنه"، روز یکشنبه ۲۳ دیماه۹۷ برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی و تبادل نظردر خصوص مسائل درمانگاه دانشجویان

این جلسه با حضور آقای دکتر فریدفر سرپرست درمانگاه دانشجویان، آقای دکتر خوبیان دندانپزشک ، آقای جوادیان اموراداری و پرسنل مرکز در روز یکشنبه مورخ ۹۷/۳/۲۷ در مرکز  برگزار گردید. در این جلسه درخصوص

• راهکارهای افزایش درآمد درمانگاه
  • چگونگی معاینات دانشجویان ۱۳۹۶ که تاکنون به مرکز مراجعه نکرده اند و همچنین در خصوص معاینات دانشجویان جدیدالورود
  • واکسیناسیون هپاتیت B دانشجویان در معرض خطر
  • سرویس دهی به دانشجویان در واحد دندانپزشکی
  • چگونگی اعزام بیماران به بیمارستان بحث وتبادل نظر گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در اخبار مرکز بهداشت