اخبار مرکز بهداشت

جلسه هم اندیشی و تبادل نظردر خصوص مسائل درمانگاه دانشجویان

این جلسه با حضور آقای دکتر فریدفر سرپرست درمانگاه دانشجویان، آقای دکتر خوبیان دندانپزشک ، آقای جوادیان اموراداری و پرسنل مرکز در روز یکشنبه مورخ ۹۷/۳/۲۷ در مرکز  برگزار گردید. در این جلسه درخصوص

• راهکارهای افزایش درآمد درمانگاه
  • چگونگی معاینات دانشجویان ۱۳۹۶ که تاکنون به مرکز مراجعه نکرده اند و همچنین در خصوص معاینات دانشجویان جدیدالورود
  • واکسیناسیون هپاتیت B دانشجویان در معرض خطر
  • سرویس دهی به دانشجویان در واحد دندانپزشکی
  • چگونگی اعزام بیماران به بیمارستان بحث وتبادل نظر گردید.

بازدید کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشجویان

بازدید از مهد کودک علوم پزشکی و مهد دانشگاه اصفهان در تاریخ ۹۷/۳/۲۱ توسط کارشناس بهداشت محیط دانشگاه صورت گرفت در این بازدید کلیه قسمتهای مهد اعم از اشپزخانه.سرویسهای بهداشتی.کلاسهای درس. اطاق بازی.اطاق استراحت.اطاق بهداشت و حیاط مهد مورد بازدید و کلیه ایتم های مورد نیاز مهد بررسی گردید .کنترل و نظارت بر وعده ناهار انجام شد و اموزشهای لازم در زمینه تمدید کارتهای تندرستی تعدادی از مربیان مهد داده شد. بمنظور کنترل الودگی نکات لازم بهداشتی در خصوص سرویس بهداشتی داده شد.

بازدید کارشناس بهداشت محیط

بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی

بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی اعم از سلف مرکزی ، تریاها ی مستقر در دانشکده ها ،  استخر ۹ دی و نانوایی در دانشگاه توسط کارشناس بهداشت محیط مرکز  به همراه آقای دکتر فریدفر سرپرست درمانگاه دانشجویان  و آموزش لازم به متصدیان در خصوص رعایت هر چه بهتر شرایط بهداشتی

برگزاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی در خصوص مرکز جامع سلامت دانشجویان

جلسه هم اندیشی و هماهنگی روز یکشنبه ۹۷/۲/۲۳ در خصوص مرکز جامع سلامت دانشجویان با حضور معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر حسینی ،معاون محترم بهداشتی جناب آقای دکتر حیدری ،رئیس محترم مرکز بهداشت شماره دو سرکار خانم دکتر ابوفاضلی،دکتر فروغی ، دکتر فریدفر سرپرست اداره مشاوره ومرکز جامع سلامت دانشجویان در محل مرکز بهداشت شماره دو برگزار گردید.

جلسه سرپرست و کارکنان مرکز بهداشت دانشجویان

جلسه سرپرست و کارکنان مرکز بهداشت دانشجویان  در روز یکشنبه ۱۶/۲/۹۷ برگزار گردید.در این جلسه ضمن بررسی مسائل مرکز بهداشت دانشجویان از سی سال خدمت صادقانه همکار گرامی جناب آقای محمود محمدی تقدیر وتشکربعمل آمد.

اشتراک در اخبار مرکز بهداشت