کارگاه «مهارت ارتباطی» ویژه فعالان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد

به گزارش مفدا اصفهان، کارگاه «مهارت ارتباطی» ویژه مدیران و کارشناسان فرهنگی و با تدریس دکتر مجید مودی و دکتر کردی در محل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شروع به کار کرد.

در این کارگاه که در دومین روز از سومین نشست تخصصی «توسعه توانمندی‌های مدیران و کارشناسان فرهنگی» دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود، مباحثی چون برقراری ارتباط موثر و هدفمند، برقراری رفتار زیبا و ارتباط خلاقانه به صورت کارگاهی توسط اساتید این رشته تدریس می‌شود.

این کارگاه صبح امروز به صورت جداگانه برای مدیران و کارشناسان فرهنگی برگزار می‌شود و از عصر امروز به صورت مشترک تشکیل جلسه خواهد داد.

گفتنی است؛ سومین نشست «توسعه توانمندی‌های فعالان فرهنگی» دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تا عصر روز دوشنبه ۲۳ مرداد ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.