نشست هم اندیشی جمعی از دانشجویان فعال با شهردار اصفهان

دکتر نوروزی با ابراز خوشحالی از تشکیل این نشست که دوازدهمین نشست شهردار با گروه های مختلف است به هدف اولیه شهرداری که تربیت صد مدیر جوان تا پایان چهار سال، همچنین انتصاب یک شهردار خانم در این دوره اشاره و بیان کرد: در دوماه گذشته نه تنها جوانان به حوزه مدیریت شهری وارد شدند بلکه دو خانم در قسمت های مختلف شهرداری به عنوان مدیرعامل سازمان و شهردار منطقه منصوب شدند.وی افزود: اگر شایسته سالاری ملاک عمل باشد دلیلی ندارد این پیگیری به موارد محدود ختم شود.شهردار اصفهان در پاسخ به نماینده دانشجویان مهاجر ضمن ابراز ناراحتی از مشکلات مهاجران که سال هاست رفع نشده، بیان کرد: امیدواریم همه شما روزی شهروند تلقی شوید و بتوانید از همه امتیازاتی که یک شهروند برخوردار است،برخوردار شوید.همچنین ادامه داد: ما از کمک به مهاجرین دریغ نمی کنیم چرا که طبق موازین دینی، شما برادران دینی ما و در بسیاری موارد مقدم بر ما هستید.دکتر نوروزی بیان کرد: بسیاری زیرساخت ها و اماکن توسط شهرداری تهیه شده و نیازمند افرادی هستیم تا در این مراکز ایده ها و فعالیت های مختلف خود را جهت رفع مشکلات مختلف شهری عملی کنند.شهردار افزود: ما به دنبال این هستیم که در کنار شهرسازی، شهروندسازی کنیم و اینجاست که به تخصص های مختلف حوزه علوم انسانی از جمله جامعه شناسی و روانشناسی نیاز پیدا می کنیم.در ابتدای جلسه ۱۱ نفر از دانشجویان و نمایندگان بخش های مختلف دانشجویی به طرح مشکلات و سوالات خود پرداختند.در این میان نعمت الله یعقوبی به نمایندگی از مهاجران اصفهان به ویژه مهاجران افغانستانی از مشکلات شهروندی این افراد گله کرد.پگاه منصوری، به نمایندگی از نشریات و مطبوعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به این حقیقت که فعالان دانشجو در حوزه نشریات پس از پایان یافتن دوران دانشجویی به دلیل عدم وجود بستر مناسب، فعالیتشان در این حوزه به پایان می رسد در خواست کرد: شهرداری با برگزاری جشنواره های کوچک برای نشریات غیر حرفه ای، استعداد یابی کرده و در خانه مطبوعات کارگاه های آموزشی برگزار شود تا توانمندی این افراد مستعد ارتقا یابد.مهدی تیموری، نماینده انجمن خیریه حمایت از کودکان کار و خیابان سفیرنور، به معرفی فعالیت های آموزشی، بهداشتی، درمانی، روانشناسی و فرهنگی انجمن طی یک دهه فعالیت خود در مناطق ارزنان، حصه و زینبیه پرداخت.ایشان به افزایش متکدیان شهری و در نتیجه از بین رفتن زیبایی شهر اشاره و درخواست کرد کارگروه های تخصصی با حضور انجمن های فعال در این حوزه توسط شهرداری تشکیل شوند.نماینده انجمن خیریه سفیرنور اضافه کرد: اماکن مختلف مانند فرهنگسراها در اختیار این گونه انجمن ها قرار داده شود تا برای فعالیت های خود مانند برگزاری کلاس های آموزشی و طرح های مختلف بهداشتی و درمانی با کمبود فضا مواجه نشوند.مریم شاه زمانی، نماینده انجمن ایما، با اشاره به فعالیت های انجمن در زمینه آسیب های اجتماعی برای کودکان بازمانده از تحصیل یا محروم حاشیه شهر، درخواست کرد کمبودهای این مناطق از جمله نبود فضای تفریحی امن و فرهنگسرا توسط شهرداری برطرف شود.فاطمه حسین پور، دبیر انجمن هنردرمانی تبسم، به هدف انجمن که افزایش کیفیت زندگی کودکان بیمار با استفاده از فعالیت های هنری است، اشاره کرد. وی حمایت شهرداری را لازمه دیده شدن آثار هنری تولید شده در سطح شهر دانست. همچنین به معماری غلط بیمارستان های کودکان اشاره و از شهرداری تقاضای پیگیری کرد.