معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی

در این مراسم که دکتر صانعی قائم مقام ریاست دانشگاه ، دکتر سید محسن حسینی  معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، حجه الاسلام جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مهندس غفوری مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه و مسئولین تشکل های دانشگاه حضور داشتند، دکتر صانعی قائم مقام ریاست دانشگاه در سخنانی کوتاه ضمن ابلاغ سلام ریاست دانشگاه از زحمات آقای علی اکبر حسنی تشکر و برای آقای حامد محزونی آرزوی موفقیت نمود.

حجه الاسلام جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در سخنانی بسیج دانشجویی را مایه دلگرمی و امید همگان دانست و عنوان نمود همانند گذشته به طور کامل در کنار بسیج خواهد بود.

در پایان این مراسم از زحمات  آقای علی اکبر حسنی مسئول قبلی بسیج دانشجویی تقدیر و آقای  حامد محزونی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معرفی گردید.