مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مهر علیزاده در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در برنامه‌ای با عنوان "دانشگاه و وعده‌های دولت" که روز شنبه ۱۸ آذر با حضور دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و دکتر ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: این ایام متعلق به دانشجویان است. روزی را که به عنوان روز دانشجو نام نهاده اند بیانگر این است که مسئله جنبش دانشجویی زنده است و در این کشور از اهمیت و نقش خاصی برخوردار است.

وی ادامه داد: روز ۱۶آذر ۱۳۳۲ شاه در مقابل نیکسون سه دانشجوی دانشگاه تهران را قربانی کرد، اما این قربانی شدن  مبدأ حرکت بود برای دانشجویان و جنبشی را شکل داد به عنوان جنبش دانشجویی که در کنار فعالیت‌های علمی و تولید علم، حرکت دارد و زنده است.

استاندار اصفهان اظهار کرد: بنابراین اگر به تاریخ شهادت این دانشجویان برگردیم که حدود ۷ دهه از آن می‌گذرد، متوجه می شویم که فعالیت های دانشجویی از زمان ایجاد دانشگاه آغاز شده است و پس از شهادت آن سه دانشجو قدم ها در زمینه فعالیت ها و جنبش های دانشجویی و آزادی خواهی محکم تر شده و به عبارتی نقش دانشجو در جامعه تثبیت شده است.

مهرعلیزاده با بیان اینکه جنبش دانشجویی بود که به فرایند شکل گیری انقلاب اسلامی کمک کرد و در دفاع مقدس هم این دانشجویان بودند که حضور چشمگیری داشتند، گفت: در جبهه های مختلف این جنبش دانشجویی بود که توانست برای شکل گیری و تعدیل حرکت ها نقش داشته باشد. این موارد نشان می دهد که در کنار علم آموزی و تولید علم، جنبش دانشجویی ایفای نقش می کند.

وی خاطر نشان کرد: جنبش دانشجویی را باید درست تلقی کنیم و در تعریف آن به اشتباه نیفتیم که بعضی ها از روی نادانی و برخی هم از روی آگاهی دشمنی می کنند و برداشت درستی از جنبش دانشجویی ندارند.

استاندار اصفهان افزود: انتظار زیادی از دانشجوها برای ساخت آینده کشور دارم و نباید این نکته را نادیده گرفت که دانشگاه باید از نظر علم و بیان مسائل سیاسی رشد کند. دانشجویان نباید افراطی باشند و از مسائل علمی یا سیاسی در دانشگاه دور شوند.

وی تصریح کرد: طبق سخن مقام معظم رهبری وظیفه اصلی دانشجو علم اندوزی و تولید علم است و دانشجو نباید از این مسیر دور شود. نکته حائز اهمیت دیگر این است که در دانشگاه ها باید کرسی آزاد اندیشی وجود داشته باشد و این آزاد اندیشی به تریبون آزاد و گفتن مسائلی از قبیل آزادی محدود نمی شود بلکه باید در عمل بسیاری از چیزها را ثابت کنیم و آزاداندیشی را توسعه دهیم.

استاندار در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در ارتباط با برنامه کاری خود در دوران استانداری گفت: اولین موضوع رفع مشکل آب و خشکی زاینده رود است که باید به طور عام حل شود. چرا که خشک شدن تالاب گاو خونی ۱۴ استان مجاور را هم دچار مشکل خواهد کرد. دوم بحث توسعه گردشگری در شهر تاریخی اصفهان و در آخر توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی است.

ناهید تاج الدین نماینده مجلس نیز اظهار داشت: ۱۶ آذرماه یادآور حماسه سه دانشجویی است که با نثار خون پاک خود، خون جدیدی در شریان جنبش دانشجویی کشور وارد کردند.

وی با بیان اینکه امروز دانشجویان با وجود مشکلات و سختی ها با استقامت و صبوری به راه خود در ارتقای علم و تاثیرگذاری در عرصه های سیاسی و اجتماعی ادامه می دهند، بیان داشت: در برخی وهله های خاص تاریخی دانشجویان بار دموکراسی را بیش از بقیه اقشار جامعه تحمل کردند و با همه سختی ها پایدار در مسیر باقی ماندند.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دولت فعلی شرایط دانشگاه بیش از گذشته مسیر عدالت را در پیش گرفته است، تاکید کرد: انتظار داریم رئیس جمهور محترم با جدیت بیشتر از ستاره های روی دوش دانشجویان بکاهد.

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشجویان در عرصه های مختلف از تاریخ کشور ابراز داشت: از استبدادگریزی و مبارزه با استکبار از زمان وقوع انقلاب اسلامی گرفته تا دفاع از دین و کشور در دوران دفاع مقدس، دانشجویان همیار و همراه مردم این کشور بوده اند و امروز نیز توسعه کشور می‌تواند مهم ترین دغدغه آنها باشد.

وی همچنین در پاسخ به دانشجوی دیگر ذکر کرد: به جوان گرایی و جذب زنان در سیستم اداری سیاسی اعتقاد دارم و حتما از نیروهای کارآمد استفاده خواهم کرد.