علی مطهری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: قانون اساسی خوبی داریم، مشکل در اجرا است!

به گزارش اصفهان، مفدا دکتر علی مطهری  روز یکشنبه ۱۸ آذر ماه در مراسم روز دانشجو در تالار دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  گفت: شهادت سه تن از دانشجویان پس از ۲۸ مرداد در آن شرایط خفقان  مانند نوری در ظلمت بود که همیشه این حرکت‌ها در تاریخ ماندگار است و همیشه معتقدیم دانشجو و دانشگاه رسالتی دارد. کلمه رسالت برای همه اقشار مردم به کار نمی‌رود و اگر برای دانشجو چنین واژه‌ای به کار می‌بریم به دلیل شرایط ویژه‌ای است که او دارد.

وی افزود: دانشجویان هنوز بار زندگی بر دوششان سنگینی نمی‌کند و فطرت الهی آن‌ها زنده است و  میل به عدالت‌خواهی در آن‌ها بیش از دیگران وجود دارد و دانشجو می‌تواند یک مصلح اجتماعی باشد یعنی باید چنین نقشی را بازی کند و مصلح قبل از هر چیز باید صالح باشد.

نایب رییس مجلس ادامه داد: باید به این نکته توجه کنیم که آرمان‌خواهی نیازمند واقع بینی است، ممکن است آرمان‌های خوبی داشته باشیم ولی به دلیل واقع گرا نبودن مسیر را اشتباه می‌رویم. آرمان‌خواهی منهای واقعیت‌گرایی به نتیجه نمی‌رسد، امروز آرمان‌های بلندی داریم ولی باید واقعیت را ببینیم، اگر آرمان فلسطین داریم باید واقعیت دنیا را ببینیم، ما باید ابتدا کشورهای اسلامی را ید واحد کنیم و بعد از آرمان صحبت کنیم.