صدیقه فرضی دانشجوی نمونه کشوری از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش مفدا، صدیقه فرضی دانش‌آموخته مقطع دکتری پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به تازگی  در بیست و ششمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه موفق به کسب عنوان دانشجوی نمونه وزارت بهداشت شده است؛ به این مناسبت به سراغ وی رفته‌ایم و برای دقایقی با این دانشجوی نمونه گفت‌وگو کرده‌ایم.

مفدا: لطفا خودتان را معرفی کنید و بگویید که در چه رشته‌ای و در کدام دانشگاه تحصیل می‌کنید؟

در سال ۱۳۵۹ در شهر خرم‌آباد متولد شدم. از سال ۱۳۸۲ به مدت هشت سال به عنوان پرستار در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌اله مدنی خرم آباد مشغول به فعالیت بودم و از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان کارشناس امور پرستاری و کارشناس ایمنی بیمار انجام وظیفه کردم. در حال حاضر در دانشکده پرستاری و مامایی اصفهان مشغول بکار هستم و در طول دوران خدمتی خود در حیطه‌های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی فعالیت‌هایی داشته‌ام.

مفدا: از فعالیت‌های علمی-پژوهشی و فرهنگی خود بگویید؛ برای کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری چه مراحلی را پشت سر گذاشته‌اید؟

با توجه به پویایی که در دانشگاه وجود دارد از ابتدای ورودم به مقطع دکتری در سال ۱۳۹۲ با جدیت و هدفمندی بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی را دنبال کردم. البته با هدفمندی بیشتر یعنی با برنامه‌ریزی منسجم‌تر در کنار تحصیل به فعالیت فوق برنامه پرداختم. برای اینکه بتوانم جذب هیئت علمی دانشگاه شوم، فعالیت‌های خود را در حیطه‌های مختلف با جدیت دنبال کردم. این مدت فرصت خوبی بود تا بعد فرهنگی را درون خودم به غنای بیشتر برسانم و خدا را شاکرم که این فرصت را در اختیار من گذارد تا بتوانم به این مهم نائل شوم.

البته موفقیت بنده نتیجه زحمات تک تک عزیزان ما در دانشگاه است که ثمره آن در کسب این موفقیت موثر بود. معتقدم هدفمند پیش رفتن مانع از هدر رفت انرژی جوانی دانشجویان به ویژه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و حتی دکتری حرفه‌ای می‌شود و البته اطلاع رسانی و راهنمایی به موقع همکاران محترم در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی به هدایت دانشجویان و کسب موفقیت آنها خیلی کمک می‌کند.
تلاشم این است که بعد از کسب این عنوان قدم بعدی را برای جذب هیت علمی دانشگاه شدن، بردارم که این موضوع آغاز رقابت جدیدی است که امیدوارم به طور شایسته این مرحله را پشت سر بگذارم.