دکتر کرمانی نام همیشه جاوید عرصه خدمت به دانشگاه

جواد کرمانی. فرزند محمد جعفر کرمانی که خود فرزند علامه محمد حسین کرمانی مجتهد، مدرس و قاضی القضات شهر اصفهان در سالهای ۱۲۶۱ -۱۲۹۱بودند. مقبره جد وی علامه محمد حسین کرمانی در بازار سارتقی در مسجد رضوان که بنیان گزار آن بودند، واقع است که از ابنیه تاریخی ثبت شده در اداره میراث فرهنگی اصفهان می باشد. دکتر کرمانی به سال ۱۳۰۶ در اصفهان به دنیا آمد. بعد از اتمام دوره دبیرستان به ادامه تحصیل دانشکده پزشکی اصفهان و سّپس در اطراف اصفهان برای مداوای مردم مشغول به طبابت گردید. او در سال ۱۳۳۶ همراه همسر و دو کودک خود جهت ادامه تحصیل به آلمان غربی عزیمت و از آن زمان ساکن آلمان گردیدند. وی در سال ۱۳۴۰ تحصیلات تخصصی خود را با رتبه ممتاز ( بالاترین رتبه تحصیلی در آلمان ) در رشته رادیولوژی به اتمام رساند و در اواسط ۱۳۴۱ در بیمارستان دانشگاه ارلانگنErlangen)  ( مشغول به کارگردید از خدمات ارزنده ایشان بطور همزمان با طبابت، تشکیل شرکت "تجارت آلمان و ایران دکتر کرمانی" است. این شرکت در سطح تجارت جهانی بین المللی فعالیت داشته و زمینه اشتغال زایی را برای  صدها نفر ایجاد نموده است. از دکتر کرمانی ۴ فرزند باقی است که همگی داری دکتری تخصصی و بعضی از آنها صاحب جوایز بین المللی نیز می باشند. از خدمات ارزنده دیگر مرحوم در سال ۱۹۸۹ تشکیل انجمن فرهنگی خیریه ابن سینا در شهر زیگن آلمان است. این موسسه خیریه غیردولتی http://avicenna-hilfswerk.de/avicenna-english/ در راستای توسعه  فرهنگ و خدمات پزشکی پروژه های خلاقانه ای ارائه نموده است.

اهم فعالیت های خیریه ایشان به شرح زیر:

1. احداث خوابگاه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت عنوان خیریه دکتر کرمانی در زمینی به مساحت ۱۰۰۰۰ متر مربع که یکی از بهترین خوابگاههای دانشجویی ایران به شمار می رود.
  2. احداث هنرستان صنعتی کار و دانش پسرانه دکتر کرمانی در مساحت ۵۵۰۰ و بالغ بر ۳۵۰۰ متر زیر بنای برای ۷۵۰ دانش آموز در سطح علمی کاربردی با استانداردهای بالای تحصیلی
  3. احداث یک باب دبستان در استان گلستان جهت سیل زدگان
  4.  احداث یک باب دبستان در منطقه دولت آباد اصفهان .
  5. احداث مرکز دیالیز بیمارستان علی اصغر و راه اندازی آن با کلیه تجهیزات .
  6. احداث کلیینک پزشکی در شهر بم به مساحت ۲۰۰ متر در سال ۱۳۸۲ ، با حمایت و مشارکت مالی انجمن نویسندگان آزاد برای کمک به زلزله زدگان این شهر
  7. خریداری و اهدای پنچ دستگاه آمبولانس با نجهیزات کامل در زمان جنگ تحمیلی
  8. همکاری در درمان مجروحان شیمیایی جنگ تحمیلی در آلمان.
  9. مشارکت برای ساخت مرکز فرهنگی در کشور اندونزی .
  10. احداث مرکز چشم پزشکی در کشور نپال و برگزاری سمینارهای بین المللی چشم پزشکی و ارتوپدی.
  11. حمایت مالی و علمی از سازمان تحقیقات ژنتیک در دانشگاه علوم پرشکی اصفهان .
  12.  حمایت مالی از انجمن "حمایت از بیماران تالاسمی" .
  13. ترجمه چندین کتاب به زبان آلمانی تحت عناوین ۱- زندگی حضرت محمد(ص) ۲- نهج البلاغه ۳- قرآن و مسیحیان
  14. ترجمه کتاب با همکاری همسرش پروانه شفیع زاده: "جهاد در راه خدا بررسی تحقیقی روند خیزش های اسلامی معاصر" از آلمانی به فارسی

روحشان شاد، راهشان پررهروباد