خانه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز نوآوری سلامت توسط وزیر بهداشت افتتاح شد

وی بیان داشت : این مکان، بالای سر تریا و سلف غذاخوری دانشجویان و مسجد دانشجویان بنا شده است و بخاطر سازه سبکی که در ان بکار رفته است با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان در زیر بنای ۳ هزار مترمربع بنا شده است.رییس دانشگاه همچنین گفت: ستاد دانشجویی و فرهنگی نیز به این مکان انتقال یافته است، همچنین بازارچه ای برای مایحتاج دانشجویان در این مرکز دایر میشود.

گفتنی است مرکز نو آوری سلامت بخشی از خانه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است و  فضایی برای کار اشتراکی فناوری، خلاقیت، کار تیمی، توسعه ایده های دانش بنیان و جهت دهی به سمت کار افرینی و خلاقیت دانشجویی است.

این مرکز در متراژ ۲۰۰ متر مربع ساخته شده است و محلی برای تبادل اطلاعات و کار گروهی است که گنجایش حضور حداقل ۶۰ نفر را دارد.