ثبت نام خوابگاه ویژه دانشجویان جدیدالورود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورودمهر۹۶متقاضی خوابگاه:

ضمن عرض تبریک موفقیت تحصیلی، توجه شما عزیزان را به نکات زیر جلب می نماییم.

۱. دانشجویان جدیدالورود دختر کلیه مقاطع متقاضی اسکان در خوابگاه بایستی بعد از ثبت نام اینترنتی دانشگاه  و اخذ شماره دانشجویی نسبت به تکمیل  و ارسال فرم درخواست سکونت در خوابگاه اقدام نمایند. جهت مشاهده وتکمیل فرم اینجا را کلیک نمایید.

کلیه متقاضیان واجد شرایط لازم است جهت استفاده از تسهیلات رفاهی نسبت به تنظیم فرم تعهد محضری در دفتر اسناد رسمی اقدام نموده و در زمان مراجعه آن را به اداره رفاه دانشجویان ارائه نمایند.جهت مشاهده وپرینت نمونه فرم تعهد محضری اینجا را کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۳۷۹۲۳۰۴۳-۰۳۱و۳۷۹۲۳۰۸۶-۰۳۱تماس حاصل فرمایید.

تذکرات مهم:

*      دانشجویان متقاضی خوابگاه بعد از ثبت نام اینترنتی ودر زمان مراجعه به دانشگاه با در دست داشتن دوقطعه عکس پشت نویسی شده به اداره امور خوابگاه ها واقع در ستاد مرکزی دانشگاه،ساختمان شماره ۴،طبقه همکف،اتاق ۱۰۵ مراجعه نمایند.

*      دانشجویانیکه در زمان مراجعه فرم تعهد محضری خود را ارائه ننمایند در الویت اسکان نمی باشند.

*      تکمیل فرم درخواست سکونت به منزله تعلق قطعی خوابگاه نمی باشد.

*      دانشجویان دوره پردیس بین الملل و میهمان مجاز به ثبت نام نمی باشند.

*      دانشجویان جابجایی،انتقالی وفاصله نزدیک(دانشجویانیکه محل سکونت آنها تا اصفهان کمتر از ۸۰کیلومتر باشد.)در الویت اسکان نمی باشند.

۲. دانشجویان جدیدالورود پسر کلیه مقاطع متقاضی اسکان در خوابگاه می توانند با مراجعه به سایت   www.khabgahi.com  نسبت به ثبت نام خوابگاه خودگردان(عدالت یا شهیدهمت) اقدام نمایند.

شماره تماس مدیر خوابگاه خودگردان عدالت وشهیدهمت:۰۹۱۳۱۷۰۵۶۰۶آقای ترکمانه