ثبت‌نام دانشگاهیان برای دریافت بن خرید کتاب آغاز شد

به گزارش مفدا،  ثبت‌نام دانشجویان، دانش‌آموزان و اساتید و هیات‌های علمی دانشگاه‌ها برای دریافت بن خرید کتاب از  ۲۸ فروردین ماه آغاز و تا ۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

مبلغ موجود در بن کارت‌های دانشجویی ۱۰۰۰۰۰۰ هزار ریال است که ۴۰۰۰۰۰ هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۶۰۰۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت پرداخت می‌شود.

مبلغ موجود برای بن کارت‌های اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه ۲۵۰۰۰۰۰، هزار ریال است که ۷۵۰۰۰۰ هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۱۷۵۰۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت پرداخت می‌شود.

گفتنی است؛ زمان برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران ۱۳ الی ۲۳ اردیبهشت ماه است.

به گزارش مهر، متقاضیان دریافت بن مشارکتی می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت bon.tibf.ir مراجعه کنند.