تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری با حضور استاندار محترم اصفهان

در این نشست صمیمانه که روسای دانشگاه های اصفهان، علوم پزشکی، دانشگاه های آزاد اصفهان و نجف آباد،رییس سازمان نخبگان استان،معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و کارشناس فرهنگی معاونت دانشجویی حضور داشتند، آقایان دکتر اصغری ریاست دانشگاه و دکتر شاهمرادی ضمن ارائه گزارشی از روند موفقیتهای کم نظیر معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی اصفهان، کسب رتبه اول دانشگاه در جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه کشوری را به مسئولین و مردم استان و نیز افتخار آفرینان دانشجو و خانواده هایشان تبریک گفتند.
در ادامه استاندار محترم جناب آقای دکتر زرگرپور طی سخنانی ضمن تبریک به آقایان دکتر کیان حشمت قهدریجانی، دکتر امین عابدینی،خانم دکتر سعیده بحرانی و دکتر زینب همتی،  ابراز امیدواری کرد که کشور و مسئولین زمینه تداوم موفقیت و استفاده مطلوب از توانایی های این عزیزان و دیگر دانشجویان را فراهم سازند.
در پایان با اهداف لوح تقدیر و هدایای نقدی توسط استاندار محترم از زحمات این دانشجویان قدردانی بعمل آمد.