اولین انتصاب دکتر هاشمی و اولین مدیر ارشد زن در وزارت بهداشت دولت دوازدهم

با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خانم دکتر طاهره چنگیز، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شد.

متن حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر طاهره چنگیز

استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان

با سلام؛

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده سرکارعالی و به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی اصفهان منصوب مي ­شويد.

از سرکارعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصي و كارشناسي اعضاي هيأت علمي و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش ­هاي حوزه مأموريت خود اقدامات زير را انجام دهيد:

۱- تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ويژه محرومين و نيازمندان

۲- عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت

۳- ارتقاء برنامه ­هاي جاري حوزه­ هاي بهداشتي، درماني، آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و دانشجويي

۴- صيانت از منابع انساني، فيزيكي و مالي

۵- توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود

۶- توجه به امر اعتدال، توان­مندي و شايسته­ سالاري در انتصابات و تكريم اعضاي هيأت علمي و كاركنان حوزه سلامت

اميد است با اتكال به خداوند متعال در انجام شايسته وظايف با رعايت قانون­ مداري، اعتدال­ گرايي و منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد موفق و سرافراز باشيد.

دکتر سیدحسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

نظر دهید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.‎
Solve this simple math problem and enter the result.‎ E.g.‎ for 1+3, enter 4.‎