انتخابات "شورای مرکزی ناظر بر نشریات"و "خانه نشریات " وزارت بهداشت برگزار می‌شود

شرایط شرکت درانتخابات شورای مرکزی خانه نشریات وزارت بهداشت با حق رای

صرفا نمایندگان(اصلی و علی البدل)  مدیران مسوول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه‌ها در این انتخابات حق رای دارند.

دانشجویانی می‌توانند اعلام کاندیداتوری کنند که :

۱- نماینده(اصلی یا علی البدل) مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه باشد.

۲- حداقل ۲ ترم از تحصیل ایشان بدون احتساب ترم جاری باقی مانده باشد و معدل آخرین ترم تحصیلی متقاضی کمتر از ۱۴ نباشد.

۳- در شش ماه گذشته حداقل یک شماره از نشریه خویش را منتشر کرده باشد.

۴- عدم محکومیت نشریه ایشان به محرومیت موقتِ مدیر مسوول نشریه از تصدی این سمت تا ۶ ماه و بالاتر بر اساس ماده۴۰ دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی.

شرایط کاندیداتوری خانه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت

هر نشریه در انتخابات خانه نشریات و کارگاه‌ها یک حق رای و سهمیه دارد که این حق و سهمیه متعلق به مدیر مسوول نشریات دانشجویی است و در صورت عدم حضور وی در اختیار سردبیر قرار می‌گیرد. چنانچه سردبیر نیز در انتخابات حضور نداشته باشد، حق رأی به صاحب‌امتیاز حقیقی نشریه منتقل می‌شود.

نشریه باید بطور میانگین در یک سال گذشته در هر نیمسال تحصیلی، حداقل یک شماره، منتشر شده باشد به عبارت دیگر نشریاتی که از اول بهمن سال ۹۶  تا ۱۰ تیر ماه سال جاری مجوز گرفته‌اند باید حداقل یک شماره و نشریات قدیمی تر باید دو شماره منتشر کرده باشند.

شرایط کاندیداتوری در خانه نشریات:

۱- شرایط حق رای در انتخابات خانه نشریات را داشته باشد.

۲- مدیرمسوول نشریه باشد.

۳- تاریخ دریافت مجوز انتشار نشریه‌ ایشان حداقل اول دی ماه سال ۱۳۹۶ باشد.

۴- در یکسال گذشته حداقل طبق جدول ذیل نشریه خود را منتشر کرده باشند:

دوره انتشار

تعداد

روزنامه

۴۸

هفته‌نامه

۱۲

دوهفته‌نامه

۸

ماه‌نامه

۴

دوماه‌نامه

گاهنامه

فصل‌نامه

۲

همچنین در کنار برگزاری انتخابات شورای مرکزی خانه نشریات و شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت، کارگاه‌های آموزشی نشریات توسط ادارمه کل فرهنگی وزارت بهداشت برگزار می‌شود. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند با حضور در سامانه  خانه نشریات نسبت به ثبت نام و حضور در ۱۸ عنوان کارگاه‌های آموزشی اقدام کنند.

لازم به ذکر است؛ گواهی کارگاه تنها برای کارگاه ثبت نام شده در سامانه صادر خواهد شد و امکان تغییر کارگاه پس از تایید نهایی اطلاعات وجود نخواهد داشت.

عناوین کارگاه‌های آموزشی:

عناوین کارگاه‌ها و پیش نیازهای آن