اختتامیه کنگره شعر دانشجویی ارغنون

فراخوان این کنگره که از روزهای پایانی شهریور ماه آغاز شد، با رسیدن صد و پنجاه اثر از دانشجویان همه ی دانشگاههای اصفهان  به پایان رسید. صد اثر در بخش سنتی و پنجاه اثر در بخش نیمایی و سپید به دبیرخانه ارسال شده بود. داوری این آثار توسط دو تن از شاعران مطرح استان اصفهان جناب آقای حسین عبدالوند و جناب آقای محمدحسین ملکیان انجام شد  و در پایان دوازده اثر به عنوان برگزیده این کنگره انتخاب شدند.مراسم اختتامیه این کنگره با حضور مهمان ویژه «علیرضا بدیع» شاعر و ترانه سرا برگزار شد و با شعرخوانی این شاعر جوان و مطرح کشور و همچنین تعدادی از برگزیدگان این کنگره فضایی پر از شعر و موسیقی به یاد حضرت حافظ ساخته شد.در پایان با حضور معاون فرهنگی،دانشجویی دانشگاه، داوران و مهمان ویژه از برگزیدگان با اهدای جوایزی تقدیر شد. بنا بر اعلام کمیته ی اجرائی این کنگره، این برنامه با موضوعات دیگر و مهمانان و شاعران کشور در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد.

نظر دهید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.